Tags

Related Posts

Share This

Azi 29 Decembrie 2014

Cele trei zodii care au parte de bani si zodia care are noroc in dragoste.

BERBEC
S-ar putea sa va intre niste bani pana diseara si sa aveti si de drum, daca plecati intr-o statiune de agrement si de mancare, plus multe altele pentru Revelion. Un gest de simpatie, de dragoste, va iubeste cineva si pare sa fie o dragoste impartasita.

TAUR
E cineva care se bazeaza pe ajutorul vostru si o sa-i fiti intr-adevar de folos, fara sa va rapeasca prea mult din timpul vostru liber si o sa fie toata lumea incantata. Se poate sa intalniti pe cineva de care sa va simtiti atrasi ca de un magnet si sa va ganditi la o posibila relatie.
GEMENI
O s-aveti multe drumuri de facut si-o sa va rezolvati tot felul de probleme si de serviciu, unii dintre voi si de viata personala, sa fiti cu situatiile la zi. Poate reusiti sa luati ceva pentru casa – asta ca sa le-mpliniti o dorinta alor vostri, chiar daca e scump – poate or fi reduceri prin magazine.
RAC
Va pot intra bani si daca nu v-ajung pentru toate cumparaturile scoateti din fondul alocat sarbatorilor, ca e de presupus c-ati pus ceva deoparte. Se poate sa primiti o oferta de job in colaborare si-o s-aveti bani anul viitor pentru rate, facturi, cursuri speciale.

LEU
O sa dati zor sa duceti la bun sfarsit toate proiectele, ca sa incheiati cu bine anul, sa va luati si banii si sa puteti incepe lucruri noi din ianuarie. Se anunta niste bani de la serviciu si o sa mai luati una, alta pentru casa, de Revelion si restul il puneti deoparte pentru distractie.
FECIOARA
Se pare c-o sa faceti un sacrificiu financiar ca sa le luati copiilor ce si-au dorit sau sa-i trimiteti la schi sau pe malul marii, in tarile calde, sa se distreze in vacanta. Apar situatii neprevazute la serviciu, dar nimic n-o sa va prinda pe picior gresit ca sunteti expeditivi cu urgentele.
BALANTA
Or sa va contacteze niste viitori parteneri de afaceri care vor sa se asigure ca veti lucra impreuna la urmatorul proiect pentru ca au nevoie de voi. O sa luati legatura pe net, la telefon cu acea persoana alaturi de care o sa vreti sa petreceti noaptea dintre ani.
SCORPION
Va implicati intr-o serie de activitati care sa va solicite din punct de vedere intelectual, creativ, poate organizati o serbare, un concurs, un meci. Se pare c-o sa luati niste bani din activitati colaterale si-o sa fie capitalul vostru financiar de Revelion.
SAGETATOR
Se-aduna bani in cont si-o sa-i tineti pe loc, pe cat posibil, dupa care, dupa, o sa tot cheltuiti, mai ales daca o sa plecati pentru cateva zile pe undeva. Poate va invita cineva la munte sau intr-o statiune turistica pe undeva, si o sa petreceti si noaptea de anul nou departe de casa.
CAPRICORN
O sa puneti mai mult suflet decat de obicei si o sa faceti niste pregatiri speciale, veti da dovada de generozitate si or sa fie multumiti toti ai vostri. Un raspuns afectiv de la acea persoana cu care ati vrea sa va petreceti nu numai sarbatorile, ci si restul vietii.
VARSATOR
E rost de plecare macar sa faceti o aprovizionare de Revelion daca nu pe o durata mai mare, sa ramaneti in vacanta, sa va prinda Anul nou departe de casa. Se poate sa urgentati niste demersuri ca sa va luati banii la timp, sa nu va prinda noul an cu afacerile neincheiate.
PESTI
O sa umblati la banii din cont ca sa luati ceva, un cadou de mare pret pentru fiinta iubita, sau pentru altcineva din familie – cu un prilej special. O sa luati legatura cu niste rude ca sa fixati detaliile intalnirii, poate va duceti la ele sau le asteptati la voi de Revelion, de Sfantul Ion.

Sursa: http://stirileprotv.ro