Tags

Related Posts

Share This

Azi 28 Octombrie 2014

Sa facem bine sa ne mobilizam, sa nu ratam o astfel de ocazie de a ne vedea cu sacii-n caruta, sa luam bani, aprobari, un examen, o numire in functie sau sa smulgem o marturisire.
BERBEC
Se pare ca v-ati decis in privinta unui job pentru care va trebui sa semnati marti, miercuri contractul, sa va apucati, cat de curind de treaba. O sa va consultati cu partenerul de cuplu in privinta responsabilitatilor care va revin si o sa va straduiti sa va tineti de promisiunile facute.

TAUR
Se observa proiecte noi la serviciu si o sa va dati silinta sa mearga totul ca pe roate, sa va recompenseze, cumva, sefii. Va pregatiti de un examen, poate veti sustine o lucrare, o sa luati cuvantul in public, va fi o iesire la rampa.
GEMENI
O sa va ocupati de casa, de familie, va faceti mai mult timp pentru copii, le creati alte conditii de studiu si o sa fie toata lumea multumita. Poate faceti un set de analize medicale si o sa aveti grija de ai vostrii, sa interveniti in timp util dac-ar fi sa fie ceva.
RAC
E bine sa nu le dati ocazia sefilor sa va taxeze, nici agentilor de circulatie, sa fiti prudenti, sa nu incalcati nici cea mai mica regula. Randez-vous, cu plimbare, cu cina romantica, declaratii de dragoste si marturisiri.
LEU
Va interesati de banii pe care-i aveti de primit si daca intarzie, mergeti pe fir si sunati, dati email, faceti diverse sesizari sa se urgenteze toata povestea. Ati putea cere bancii o reesalonare a ratelor, o refinantare, trebuie facut ceva ca sa va fie mai usor.

FECIOARA
Se pare ca va intra bani, si o sa va luati acele lucruri de care-aveti nevoie, achitati taxe la scoala, la gradinita, abonamente la o sala de sport si altele. Relatia voastra sentimentala, din pasnica, poate deveni mai pasionala, si sa reactionati pe masura.
BALANTA
O perioada mai banoasa, e posibil sa cereti si un credit pentru diverse lucruri de care are nevoie familia si sa aveti parte de o relaxare financiara. O dragoste impartasita, o sansa de a forma un cuplu, sa va casatoriti, si sa va asezati la casa voastra.
SCORPION
Intalnire de afaceri, poate o sa aveti curajul sa cereti tot ce v-ati propus, ca sa nu lasati nimic la voia intamplarii si sa regretati ca v-ati lasat pe mana altora. Instiintare c-ati primit un accept, c-ati luat un examen, ca ati fost numiti intr-un post de conducere.
SAGETATOR
Va pot intra niste bani si o sa mai achitati din datorii, o sa va cumparati ce va place, pe langa acele lucruri obligatorii, care nu pot fi ignorate. O intalnire mai spre orele serii cu cineva care vrea o confirmare de la voi, ca iubirea voastra e reciproca.
CAPRICORN
Munca intensa la job, dar va puteti alege cu bani frumosi, plus o promovare si e bine sa fructificati la maximum momentul. O s-aveti parte de sustinere in cazul unui proiect de care vreti sa va apucati si sa nu va lasati pana nu rezolvati toate aspectele.
VARSATOR
Se poate rezolva o problema legata de un credit bancar, de o achizitie pe care n-o puteti face fara acesti bani si o sa va miscati cu mai multa lejeritate. Un semn de viata de la cineva care poate v-a gasit ceva de lucru, mai departe de casa, poate chiar in strainatate.
PESTI

Poate fi o zi speciala pentru voi, va invita cineva la masa, la o plimbare, poate in alta localitate, o fi vorba despre o excursie la sfarsitul saptamanii. O sa iesiti, poate, mai des cu prietenii pe la mondenitati si o sa intariti unele aliante, va mai faceti si alti amici.