Tags

Related Posts

Share This

Azi 28 Noiembrie 2014

Scorpionii incaseaza o suma de bani pe neasteptate, iar leii reusesc in plan sentimental. O sa ne achitam onorabil si de treburile de serviciu, dar si de obligatiile de familie.Restul timpului o sa ni-l dedicam, sa facem cumva sa ne destindem si noi, sa ne acordam mici placeri, rasfaturi, sa ne scuturam de stresul acumulat.Vibratia zilei este 1 si poate-ncepem de azi ceva care sa ne mangaie sufletul, sa ne acordam importanta pe care-o meritam.
BERBEC
Vi se poate legaliza un act si sa va angajati undeva, sa obtineti un credit pentru o casa, o masina, sa urmati cursurile unei scoli speciale. Va asteapta cineva in alta localitate sa petreceti o zi, doua, departe de orice sursa de stres si o sa va refaceti tonusul acela ridicat.

FECIOARA
Poate sunteti in cautarea unui locsor al vostru si daca nu, veti apela la o agentie imobiliara, o sa porniti pe cont propriu, sa vizitati niste case. Poate ca nu ar trebui sa puneti la suflet orice zvon, comentariu, la adresa omului iubit, ca sa nu va otraviti sufletul.
BALANTA
Ati putea pleca intr-o vilegiatura, va duceti la rude, la prieteni, sa faceti si plimbari dar si treaba, daca e nevoie de voi pe acolo, sau doar la distractie. O sa va iasa-n cale cineva care va iubeste, dar se teme ca nu ii impartasiti sentimentele, vedeti ce iese.
SCORPION
O sansa neasteptata de bani si o sa aveti de cheltuiala zilele astea, mai iesiti pe cate undeva, poate fi chiar un eveniment care sa va scoata banii din buzunar, cum ar fi o nunta. Poate va ocupati de reparatia masinii, iar daca nu iese nimic poate cautati una la mana a doua.
SAGETATOR
Noutati incitante, vi se face vreo oferta de lucru, ori poate va gasiti o locuinta in care sa va mutati, sau apare vreo ocazie perfecta ca sa va luati masina. Va invita cineva intr-o excursie si o sa va mobilizati rapid, sa nu ratati o astfel de sansa de a fi impreuna cu cei dragi.
CAPRICORN
Va pot intra niste bani si sa luati diverse lucruri pentru voi si ai vostri, sa achitati facturile curente si daca va ramane ceva maruntis, sa iesiti in oras cu prietenii diseara. Poate intr-un cerc de prieteni o sa intalniti pe cineva care vrea sa lucrati la un proiect care sa va aduca mari castiguri.
VARSATOR
Prezenta cuiva o sa va ridice moralul, o sa va faca sa va ganditi la ceva antrenant, poate veti practica un sport sau o activitate recreativa. Cineva care va iubeste vrea sa fiti impreuna si v-aduce fel si fel de dovezi de dragoste, iar voi raspundeti cu aceeasi moneda.
PESTI
O sa luati parte la o manifestare cu public si o sa emiteti pareri, poate le acordati note, calificative unor concurenti, in calitate de jurati. O sa iesiti la o intalnire in doi si poate fixati unele detalii care tin de programul comun, de timp liber.

Sursa: http://stirileprotv.ro