Tags

Related Posts

Share This

Azi 28 Martie

Berbec – se poate intampa ceva nemaipomenit diseară , să aibă loc o cerere în căsătorie sau să aflaţi noutăţi legate de postura de părinţi.
Taur- un gest de simpatie, de dragoste din partea unei persoane cu care o să vă întâlniţi după orele de program şi se poate cimenta o relaţie.

Gemeni – o invitaţie la o cafea, la plimbare,să vizitaţi o expoziţie , să tatonaţi un posibil viitor partener de suflet.
Rac – e posibil să primiţi fie bani, fie nişte bunuri valorice sau chiar produse care să vă recompenseze un efort ,o muncă.
Leu – întrevedere cu o persoană care îşi doreşte să lucraţi împreună în regim de colaborare şi o să vă încânte idea.
Fecioara – o să aveţi de umblat până să luaţi toate semnăturile ca să complectaţi un dosar, să vă angajaţi undeva , să vi se recunoască nişte drepturi.
Balanţa – relaţia sentimentală devine mai intensă ,iar cei singuri vor întâlni şi ei pe cineva şi o să li se umple acel gol sufletesc.
Scorpion – foarte posibil supliment financiar şi o să vă descurcaţi măcar cu chietluielile zilnice, dacă nu şi cu toate celelalte.
Săgetător – o să catigati mai mulţi bani dacă vă luaţi încă în job poate de câteva luni până va mai redresaţi cu bani.
Capricorn – un prieten de la drum o să facă o vizită poate luaţi masa în oraş, sau gătiţi ceva special şi îl aşteptaţi cu masă.
Vărsător – posibilă confirmare de la o agenţie de la turism în care va rezevat bilete de sărbători poate cu transport cu tot şi pregătiţi bani.
Peşti – un posibil surplus salarial , o recompensă pentru munca depusă în ultima vreme şi intră în calcul şi câştigul din colaborări. Bucuri azi , au de unde.