Tags

Related Posts

Share This

Azi 28 Mai

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 28 Mai 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
Munca in colectivitate o sa va aduca un succes neasteptat, niste oameni vor aprecia tot ce ati facut in ultima perioada din punct de vedere profesional.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
O sa semnati un contract, poate fi de colaborare, si sa se-adune mai multi bani la bugetul familiei, o sa faceti un capital, un fond de rulment, mai consistent.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
Demarati un proiect, va lansati poate in afaceri, o sa urmeze o perioada banoasa si cu activitati care sa va tina in priza.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
Va pregatiti de o noua etapa in care sa va faceti cunoscute calitatile si o sa va treziti cu oferte de munca, fie si de colaborare.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
Un castig banesc, prilej cu care o sa achitati datoriile curente si o sa va ramana ceva si de buzunar sa le faceti unele mici cadouri alor vostri.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
Posibila promovare sau se vorbeste deocamdata despre o numire in functie, insa veti avea de dat un concurs, niste probe sau trebuie doar sa se hotarasca sefii.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
Sunteti pe punctul de a legaliza un act si o sa deveniti proprietari sau vi se vor recunoaste alte merite pe care unii vi le contestau sau pur si simplu nu erau dispusi sa vi le recunoasca.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
Avansati o cerere ca sa primiti un credit bancar, sa rezolvati niste probleme ardente – asta ca sa nu trebuiasca sa va imprumutati pe la cunoscuti, ca nu va place ideea.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
O zi incarcata la serviciu, iar dupa program o sa mai aveti niste intrevederi cu partenerii de afaceri din particular sa puneti niste lucruri la punct.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
Posibile noutati la locul de munca si o sa va straduiti sa dati toata masura valorii voastre pentru ca se contureaza un succes profesional.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
O sa faceti un efort financiar sa platiti un abonament la o sala de sport, pentru voi, pentru copii, poate va duceti impreuna sa va sculptati musculatura, trupul.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
Va apucati de o curatenie generala, mai dati din lucrurile uzate sau pe care nu le mai folositi ca sa se bucure si cei care n-au posibilitatea sa si le cumpere.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 28 Mai 2012