Tags

Related Posts

Share This

Azi 28 Mai 2015

Leii pornesc o afacere, iar varsatorii isi legalizeaza relatia de cuplu.Lucrurile pe care le taram dupa noi de multa vreme se pot rezolva tocmai pentru ca Mercur este retrograd si corecteaza lucrurile facute in graba.
Horoscop 2015 BERBEC – Intrevedere cu factori de decizie, poate veti semna un contract, va dati, in sfarsit, consimtamantul pentru o colaborare, un parteneriat la care ati fost cointeresati mai demult. O sa reluati un traseu birocratic, cu mai mult succes de data asta si tot ce nu se putea acum o luna, doua, acum va e permis.

Horoscop 2015 TAUR – Ati putea renunta la o munca de pe urma careia n-ati avut de castigat asa cum ati sperat si sa va luati altceva de lucru, sa fie cu folos. O suma de bani, pot fi niste resturi cine stie de cand si o sa aveti de buzunar, de cheltuiala.
Horoscop 2015 GEMENI – Pareti mai degajati, semn ca mare parte din lucrurile care va stateau pe cap s-au rezolvat si ati fi primit promisiuni de bani si alte avantaje. Noutati in sfera sentimentala, o sa vedeti o schimbare de atitudine, in bine din partea fiintei iubite si e tot ce va doreati.
Horoscop 2015 RAC – E momentul sa va ingrijiti de sanatate, sa le veniti de hac problemelor care v-au taiat pofta de viata, va duceti la un control medical si vedeti ce e de facut. O sa aflati dedesubturile unei situatii si-o sa stiti in ce directie s-o luati, ca sa va impliniti un vis.

Horoscop 2015 LEU – Va asociati cu niste oameni ca sa puneti pe roate o afacere sa va relansati – e anul vostru de succes si trebuie profitat la maximum altminteri trebuie sa mai asteptati vreo 12 ani. Va dati intalnire cu niste prieteni care vor sa formati un grup, sa desfasurati activitati recreative, mai ales in week-end.
Horoscop 2015 FECIOARA – O sa va faceti remarcati prin ceva care sa va ridice cota valorica, sa progresati in cariera, sa capatati o functie, daca vreti sa acceptati, ca poate nu sunteti amatori de asa ceva. O iesire in lume diseara, pare sa fie un eveniment monden si o sa luati o gura de oxigen, sa va scuturati de rutina zilnica.
Horoscop 2015 BALANTA – Se poate sa primiti ceva in dar, sa va invite cineva la un restaurant sau la un film si sa aveti parte de o seara magica, poate va intalniti cu cineva care vrea sa va cucereasca. Poate puneti la cale o escapada turistica pentru maine si sa petreceti doua, trei zile departe de casa, la relas.
Horoscop 2015 SCORPION – O sa-i cereti unei banci niste inlesniri ca sa va ramana bani de cheltuiala, sa nu trebuiasca sa plecati la alt serviciu, ori sa va imprumutati de la o luna la alta. O sa aveti de legalizat niste acte, poate luati legatura cu un notar sau cu un avocat si o sa va asigurati ca tot ce semnati este corect.
Horoscop 2015 SAGETATOR – O sa tot aveti de-a face cu autoritatile de la care aveti de luat avize favorabile, ca sa continuati demersurile pentru o investitie, achizitii si alte lucruri importante. O reconciliere cu partenerul de cuplu si o sa revina armonia in familie, o sa va mearga mai bine de-aici incolo.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Poate pun umarul toti ai vostri si faceti curatenie generala, reamenajati interiorul, poate tocmai v-ati mutat sau urmeaza sa… Anturaj feminin dispus sa va vedeti mai des pe la sala de sport, la cafenea, la shopping, sa plecati intr-o excursie.
Horoscop 2015 VARSATOR – O sa va cultivati niste calitati, pe care le veti pune in practica, la serviciu sau in particular, daca nu cumva si – si, ca veti fi la mare cautare. In orice moment va puteti hotari sa legalizati relatia de cuplu, sa cereti binecuvantarea unui preot, sa faceti si cununia religioasa.
Horoscop 2015 PESTI – Poate va incumetati sa cereti un credit, sa va cumparati casa, chiar daca aveti una – poate vreti s-o schimbati, sa luati alta mai mare. Se poate sa va dea cineva inapoi niste bani si sa completati lipsurile din camara, sa va cumparati diverse lucruri utile.

Sursa: http://stirileprotv.ro