Tags

Related Posts

Share This

Azi 28 Mai 2014

Gemenii afla astazi ca cineva ii iubeste, iar Leii sunt angrenati intr-un nou proiect.
BERBEC
Se poate sa va contacteze niste oameni care vor sa lucrati impreuna si daca nu veti fi ocupati pana peste cap cu restul treburilor o sa acceptati. O sa puteti rezolva o chestiune in instanta si sa va recuperati o proprietate, niste bani, custodia unui copil.

TAUR
Ati putea semna un contract de angajare si sa va descurcati mult mai bine cu banii de aici inainte, sa nu mai fie nevoie sa va imprumutati. O sa primiti ok-ul pentru o colaborare, sa mai castigati niste bani si sa capatati experienta.
GEMENI
Se poate sa luati o decizie, sa semnati un contract, sa dati drumul unei noi afaceri sau le dezvoltati pe cele existente, sa mai lucrati si in particular. Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu cineva care vrea sa se asigure ca sentimentele pe care vi le poarta sunt reciproce.
RAC
Proiecte noi la orizont si o s-aveti energia necesara sa atingeti un obiectiv important, sa capatati un job, o functie sau sa faceti o achizitie pe bani multi. O sa va revizuiti comportamentul fata de cineva care nu poate tine pasul cu voi si veti deveni mai toleranti pana se amelioreaza situatia.


LEU
Se poate sa vi se confirme niste asteptari, sa primiti ok-ul pentru un transfer, ori o promovare, se pot intampla lucruri noi si bune in viata voastra, totul este sa fiti receptivi. Va coopteaza niste posibili colaboratori sa va dati ok-ul pentru o activitate dupa orele de program, sa scoateti un lucru de calitate.
FECIOARA
O iesire in lume, la vreun eveniment care poate avea legatura si cu serviciul si sa intrati in legatura cu niste sponsori, oameni de afaceri care sa va dea idei profesionale. E posibil sa faceti cunostinta cu cineva de care o sa va simtiti pe zi ce trece mai atasati sufleteste, semn ca se infiripa o relatie.
BALANTA
Se poate sa faceti o rezervare pentru zilele de weekend, e o aniversare, ori altceva care va tine in priza, sa luati parte activa la petrecerea respectiva. Se poate sa luati un examen, sa primiti o aprobare, sa avansati cu un proiect care o sa va ridice cota valorica.
SCORPION
Vin bani si o sa va puteti descurca fara probleme – la scoala sau acolo unde vi se cere sa faceti plati – poate banca va acorda o suplimentare de credit. Poate aflati un diagnostic care o sa v-ajute sa depasiti o perioada dificila, sa va puneti pe picioare, sa va recapatati tonusul.
SAGETATOR
Vi se da ok-ul pentru lansarea la apa al unui nou proiect si o sa va implicati, cu totul, de-aici incolo, in realizarea acestuia, c-aveti energie. Cu partenerul de cuplu o sa aveti o discutie intre patru ochi si poate veti lua o decizie radicala legata de viata in doi.
CAPRICORN
Se poate sa incepeti o viata noua, sa va luati casa, va uniti destinele in fata altarului si o s-aveti si un copilas. O posibila noua cunostinta de care o sa va simtiti atrasi pentru ca exista o chimie intre voi si nu e putin lucru.
VARSATOR
Exista cineva care o sa va-ntinda o mana de ajutor, sa faceti rost de bani sau sa primiti un job, o colaborare, sa va fie recunoscuta o specializare. O veste buna referitoare la sosirea pe lume a unui copilas, poate veti fi nasii de botez ai unui nou nascut.
PESTI
Pot aparea noi responsabilitati la serviciu si ca atare vor fi ceva bani in plus, numai sa nu trebuiasca sa ramaneti peste program ca n-o sa le convina alor vostri. Se poate sa faceti unele investitii in locuinta sau poate va mutati in casa noua, ori ati renovat si e totul fresh.

Sursa: http://stirileprotv.ro