Tags

Related Posts

Share This

Azi 28 Mai 2013

BERBEC – Se va lua o decizie la slujba, la scoala si poate veti avea ceva in plus de lucru, dar se anunta bani si o sa va bucurati de mai multa vizibilitate.

TAUR – Un nou proiect la orizont, e ceva care v-aduce venituri suplimentare si o sa va puteti lua casa ori sa plecati in concediu undeva mai departe de tara.

GEMENI – Un raspuns favorabil de la serviciu referitor la bani sau or fi niste facilitati pe care le-ati cerut de-a lungul timpului si abia acum o sa va bucurati de ele.

RAC – Vi se confirma niste asteptari legate poate de un diagnostic, de aprobarea unui credit bancar sau al unui concediu de studii, sau de odihna.

LEU – E posbil sa incasati niste bani, salariul, un bonus, o prima, alocatia copilului, pensie alimentara sau de batranete si s-aveti pentru cheltuieli zilnice.

FECIOARA – Se poate sa gasiti, in sfarsit, ceva frumos pentru voi sau pentru casa, familie, un lucru mai ieftin si mai bun din punct de vedere al calitatii decat vazuserati initial prin targ.

BALANTA – Verificati lista cheltuielilor, sa nu fi uitat de o rata, o factura, o asigurare, de impozitul pe venit, ceva pentru care o sa platiti amenda daca nu le achitati.

SCORPION – Se poate sa intrati in posesia unor bani, bunuri pentru care v-ati judecat si o sa vi se ia o piatra de pe inima, plus ca va veti organiza altfel viata.

SAGETATOR – O veste buna, primiti o aprobare, bani, aveti parte de niste facilitati si lucrurile merg snur, in afaceri, in viata personala – mai ales in plan sentimental.

CAPRICORN – Se poate sa faceti o investitie pentru casa, poate schimbati si masina, va fi un efort financiar, dar daca sunt pe lista de prioritati le faceti si gata.

VARSATOR – Veti gasi o modalitate de a va petrece timpul liber, va duceti la o sala de sport, intr-un club, in parc, la vreo scoala speciala sa va cultivati vreun talent.

PESTI – O sa puteti rezolva probleme care tin de casa, de familie, poate cumparati lucruri noi, mobila, aparatura, ori altceva pentru copii.