Tags

Related Posts

Share This

Azi 28 Iunie 2013

BERBEC – Se poate sa va prezentati la un examen, un interviu, sa obtineti un accept si o sa fie solicitant, or sa va treaca toate apele dar o sa fie bine pana la urma.

TAUR – O sa va cam zboare banii din cont, poate cumparati ceva scump, pentru care ati pus banii deoparte sau apar cheltuieli neprevazute – sa speram ca in limite normale.

GEMENI – Se poate sa revizuiti un contract, sa mai adaugati, sau sa mai scoateti cate ceva de care nu sunteti multumiti si sa mergeti mai departe in aceeasi formula.

RAC – O sa dati zor sa perfectati o situatie, sa obtineti aprobari ca sa va puteti lua banii sau sa plecati la studii, sa munciti undeva in afara tarii.

LEU – O stare de exuberanta la gandul ca o sa faceti ce va place zilele astea, c-o sa va odihniti, o sa va distrati chiar daca nu dispuneti de prea multi bani.

FECIOARA – Apar niste urgente de care trebuie sa scapati pana la incheierea programului, ca au legatura cu serviciul, dupa care va puteti vedea de treburile personale.

BALANTA – Va pregatiti de o iesire in societate poate are loc o festivitate si care o avea legatura cu voi, te pomeni, oricum, o sa capatati un plus de vizibilitate

SCORPION – Se poate sa umblati la banii de rezerva sa luati niste lucruri din cele necesare, nu sunt mofturi, poate luati medicamente, mancare sanatoasa si costa..

SAGETATOR – Poate va prezentati la notar, sau in fata instantei la un proces, e de rezolvat o chestiune importanta si care o sa va mai poarte pe drumuri daca nu va grabiti s-o rezolvati.

CAPRICORN – Se poate sa va dati intalnire cu niste parteneri de afaceri sa negociati o afacere si sa vedeti daca e posibil sa semnati un contract sau mai asteptati.

VARSATOR – O sa le dati o mana de ajutor unor oameni care sarbatoresc ceva azi-maine, poate are loc o nunta, un botez in familie sau o aniversare cu fast.

PESTI – Preocupari casnice, mare parte din zi si o sa cheltuiti atat bani cat si energie, dar totul va fi cu folos. Daca va simtiti epuizati mai lasati si pe altadata sau rugati pe cineva sa va ajute.