Tags

Related Posts

Share This

Azi 28 Ianuarie 2015

Horoscop zilnic, 28 ianuarie 2015. Pestii primesc bani si se tin de promisiunile facute rudelor

BERBEC
Va pregatiti de o relansare, poate veti pune in practica o idee, sa dati viata unui proiect care-o sa va puna intr-o lumina favorabila, sa capatati notorietate. O intalnire cu cineva de care va leaga niste amintiri si o sa vedeti daca mai poate fi ceva – intre voi de-aici incolo.

TAUR
O sa faceti progrese in sfera afaceri, sa va extindeti si sa-i cointeresati si pe alti colaboratori sa lucrati impreuna ca sa fie un castig de echipa. O iesire in oras diseara, poate va duceti la o reuniune amicala, sarbatoriti o reusita sau faptul ca ati demarat un proiect.
GEMENI
Se poate sa vi se dea si altceva de lucru la serviciu si sa deschideti un nou capitol de viata profesionala, si or sa fie, probabil, mai multi bani, dar si munca sustinuta. Aveti nevoie de o reconfirmare a iubirii pe care v-o poarta fiinta iubita si o sa va lamuriti cat de curand, poate chiar azi.
RAC
Ati putea definitiva o situatie, sa capatati banii pentru care ati muncit sau sa incheiati un proces, sa vi se dea inapoi o proprietate, bunuri, bani. Poate va gasiti cazare mai ieftina si confort sporit in statiunea de vacanta preferata in care vreti sa va duceti in week-end.
LEU
Intrevedere cu cineva care v-a promis un job, discutati conditiile si vedeti daca e pe masura asteptarilor voastre sau renuntati la idee. Va asociati cu niste oameni si poate accelerati ritmul de lucru ca sa terminati inainte de termen o lucrare, sa va luati banii.
FECIOARA
Poate va trebui sa faceti niste schimbari in relatia parteneriala, sa modificatti niste clauze contractuale, si sa faceti cumva ca totul sa mearga ca la carte. Se poate sa primiti un ajutor din partea cuiva care va intelege mai mult decat credeati si-o sa va puteti rezolva multe alte lucruri.
BALANTA
O s-aveti niste initiative de toata lauda si-i puteti impresiona pe sefi, o sa existe si o promovare daca reusiti sa va impuneti, sa se creada ca sunteti cei mai buni. De sanatate ar fi bine sa aveti grija, sa nu se acutizeze vreo afectiune care v-ar taia elanul si energia de care dati dovada in perioada asta.

SCORPION
Se pare c-o s-aveti de-a face cu niste autoritati de la care aveti nevoie de aprobari, o nota de trecere la un examen sau alte avize favorabile. Sufleteste ar avea de unde sa va fie mai bine, apare cineva cu care sa rezonati in plan sentimental si sa eliminati singuratatea din viata voastra.
SAGETATOR
O sa reglati comunicarea cu cei din jur, poate-au fost niste lucruri pe care trebuie sa le spuneti de mai multe ori, pentru ca mercur e retrograd, si se inteleg gresit niste lucruri. O iesire in oras, poate e un moment special care se cere sarbatorit si e posibil sa primiti un cadou care sa va faca placere.
CAPRICORN
Se contureaza o reusita, poate va primiti banii pe care-i asteptati din decembrie si o sa luati niste lucruri pentru familie, in primul rand, si apoi pentru voi. Se pare ca veti descoperi o sursa suplimentara de bani si o sa puteti pleca de vineri la distractie pe undeva.
VARSATOR
Se contureaza noi oportunitati de a face un salt in cariera, poate se da concurs pentru o functie sau seful a tinut cont de eforturile depuse de-a lungul timpului si va premiaza. O sa va-ngrijiti si mai mult de voi, va cumparati lucruri care sa va puna in valoare si va luati abonament la o sala de sport.
PESTI
Or sa va intre niste bani si o sa faceti aprovizionarea, va tineti si o promisiune facuta copiilor sau altcuiva din familie, parintilor. E posibil sa apara cineva in viata voastra sentimentala si sa fie o relatie serioasa care sa duca la casatorie pana la sfarsitul anului.

Sursa: http://stirileprotv.ro