Tags

Related Posts

Share This

Azi 27 Noiembrie

SĂGETĂTOR
Se poate să faceţi o investiţie serioasă, vă cumpăraţi o casă ori poate vă luaţi o maşină, chiar dacă o s-aveţi de plătit rate la banca mult şi bine de-aici încolo.

CAPRICORN
Întâlnire decisivă pentru cariera voastră, vă asociaţi cu cineva care va munci cot la cot cu voi şi poate va fi ceva de amploare – un proiect de succes, oricum.

VĂRSĂTOR
Se poate să primiţi o recompensă bănească şi să o puneţi deoparte pentru sărbători, să plecaţi pe undeva împreună cu familia.

PEŞTI
V-aţi putea depune CV-ul pentru un job în străinătate ca să urmaţi cursurile unei universităţi, să vă specializaţi într-un domeniu, sau poate o să lucraţi ceva pe-acolo.

BERBEC
I-aţi putea cere o favoare şefului, să vă transfere în alt departament, să vă mai dea ceva în plus la salariu, o primă de merit, ceva gratuităţi.

TAUR
Se poate să faceţi nişte achiziţii în rate, mobilaţi apartamentul, îl redecorati, luaţi frigider, televizor, ceva util familiei sau pentru copii, un calculator nou sau vreo tabletă.

GEMENI
Se-anunţa cheltuieli cam mari în perioada asta şi or să vă zboare banii din cont, dar o să încasaţi nişte bani mâine, poimâine şi vă echilibraţi bugetul.

RAC
O să picaţi de acord cu partenerii de afaceri în privinţa condiţiilor contractuale şi puteţi începe lucrul imediat, chit că asta înseamnă de luni încolo.

LEU
Vă-ntâlniţi cu prietenii fie ca să desfăşuraţi o activitate de grup, să vă antrenaţi pe un teren de sport, fie să luaţi bani din vânzarea unor produse.

FECIOARĂ
Se prea poate să-ncepeti lucrul la un nou proiect şi să fie o rampă de lansare pentru voi, în carieră, să câştigaţi şi bani şi notorietate.

BALANŢA
O să recuperaţi nişte bani şi o să vă achitaţi de datorii, de obligaţii, de rate şi facturi, că s-ajungeţi cu cheltuielile la zi.

SCORPION
Întâlnire importantă de care depinde angajarea voastră la un alt serviciu sau poate e o audienţă la şef, să apăraţi o funcţie ori poate o mărire de salariu.