Tags

Related Posts

Share This

Azi 27 Noiembrie 2014

E bine sa nu ne lasam furati de lucrurile care ne iau ochii si sa cantarim “la rece” o situatie, sa verificam spusele cuiva, actele, sa ne luam niste masuri de siguranta.
BERBEC
S-ar putea sa faceti o investitie si o sa scoateti banii din cont, sa profitati de o ocazie cu care nu va-ntalniti prea des si veti face o alegere buna, pare-se. Se poate sa primiti o invitatie, undeva la distractie, intr-o zona de agrement si sa petreceti o zi, doua, departe de casa.

FECIOARA
Va faceti planuri legate de casa, de familie si o sa va consultati cu toti ai casei, sa fixati un buget de cheltuiala, ca sa stiti in ce suma va-ncadrati. Intalnire cu cineva care v-a dus dorul, care o avea, poate, ceva important sa va comunice si poate iesiti la o cafea.
BALANTA
O legalizare, bateti palma pentru un contract si-o sa strangeti niste bani frumosi, c-o sa capete amploare afacerea, in decursul anului viitor. O s-aveti parte de armonie in relatia de cuplu, exista incredere si nimic si nimeni nu va poate destabiliza.
SCORPION
Ati putea cumpara o casa, o masina ori altceva scump, se poate sa primiti o suma importanta de bani c-ati castigat un proces dupa ani grei de infatisari la tribunal. O sa fiti mai cumpatati cu cheltuielile si poate reusiti chiar sa puneti niste bani deoparte – de prim-ajutor.
SAGETATOR
O sa faceti unele schimbari in viata voastra, poate v-apucati de o scoala, vreti sa capatati experienta si bani lucrand in strainatate sau va-ncercati norocul la alt serviciu, aici. O sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu, poate oficializati relatia, aduceti pe lume un copilas, daca si partenerul isi doreste acelasi lucru.
CAPRICORN
Sunteti interesati de o noua afacere, poate fi in paralel cu serviciul si o sa va asociati cu niste oameni care vor munci la fel de serios ca voi. O sa puteti legaliza un act, o situatie si sa rezolvati multe alte lucruri care va tineau pe loc de ceva vreme.
VARSATOR
Ati putea primi niste bani sau cateva zile libere drept rasplata pentru o reusita la serviciu sau o sa luati un calificativ de top, pentru rezultate. E posibil sa rezolvati o problema financiara, sa incasati niste bani, sa prelungiti un contract ca sa aveti in continuare asigurat acest aspect.
PESTI
O sa fiti cooptati intr-o activitate care sa va aduca in centrul atentiei si de-aici se pot ivi noi oportunitati sa va dezvoltati din punct de vedere profesional. Va pot intra ceva bani- atat de la serviciu, cat si din particular si sa acoperiti cu ei toate cheltuielile casei.

Sursa: http://stirileprotv.ro