Tags

Related Posts

Share This

Azi 27 Martie

Berbec – o discutie intre patru ochi cu partenerul de viata o sa duca relatia la un nivel superior ,iar unii dintre voi va puteti impaca daca o ti fi tras vre-o cearta.

Taur- de sanatate trebuie sa aveti grija , sa va menajati si sa fiti protectori si cu cei din familie care sunt mai vulnerabili.
Gemeni – buna comunicare cu partenerul de viata, si o sa va faceti un plan de vacanta ,sa revedeti rude si prieteni.
Rac – o iesire cu prieteni undeva in oras la film, la soping daca aveti bani de cheltuit ,la un spectacol sa va culturalizati.
Leu – o sa puteti legaliza un act, sa capatati statutul pe care il meritati, sa mai deschideti niste usi.
Fecioara – se poate sa achitati niste datori mai vechi, un inpozit, o asigurare , ceva care sa nu atraga in continuare procente in plus de plata.
Balanta – se poate sa aveti castig de cauza la un proces , iar in cel mai bun caz sa ajungeti la pace ,sa nu va mai tarati prin tribunale.

Scorpion – sanatatea are niste minusuri de care trebuie neaparat sa scapati , sa nu se complice situatia.
Sagetator – se poate sa dedicati o ora ,doua din timpul liber unui hoby, care sa va delecteze sa depasiti de oboseala.
Capricorn – o sa dati niste bani pe consultatie la medic , tratament chit ca pentru alcineva din familie care e cam bolnav.
Varsator – o nota buna la un examen, un calitativ de top la lucrările de la şcoală , şi veţi obţine succese pe linie la tot ce ţine de sfera intelectuală.
Peşti – puteţi încerca o mică negociere ca să obţineţi un plus salarial , să munciţi cu mai mult spor de aici înainte.Luna plină azi cu agitaţie dar şi cu folos să sperăm.