Tags

Related Posts

Share This

Azi 27 Mai 2015

Vesti bune pe plan profesional pentru Fecioare si Capricorni. Ce schimbari ii asteapta.O sa vedem cu ce am gresit, cui, si de ce, si o sa ne dam tot interesul sa scapam cu obrazul curat. Vibratia zilei este 9 si am putea trece intr-o alta etapa din punct de vedere spiritual.
Horoscop 2015 BERBEC – Aveti o negociere, cu cedat pe ici pe colo, dar nu atat de mult cat sa va creeze frustrari majore si sa puteti colabora in termeni buni. O nota buna la un examen, o confirmare din partea unei comisii si o sa va mearga mai bine pe mai multe planuri.

Horoscop 2015 TAUR – O sa va intre ceva bani dar se observa cheltuieli, poate ati amanat unele plati, sau s-or fi adunat mai multe lucruri si vreti sa le rezolvati acum pe toate. Se poate sa prelungiti un contract, iar unii dintre voi puteti profita de ocazie sa mai primiti ceva bani in plus.
Horoscop 2015 GEMENI – Apar unele situatii din trecut si e de profitat de ocazie ca sa le aduceti o nota de prospetime sau sa le dati de capat daca sunt incomplete. O discutie mai veche revine pe tapet si o sa va faceti intelesi, de data asta, iar o relatie de prietenie sau de dragoste poate continua.
Horoscop 2015 RAC – Bine ar fi sa nu mai amanati sub niciun pretext mersul la doctor, la un consult, sa va faceti analize medicale ca sa fiti in forma, sa puteti munci cat mai eficient. Anturajul feminin va poate scoate dintr-o situatie delicata – poate iesiti la o plimbare sau va ajuta la treaba, va imprumuta cu bani.

Horoscop 2015 LEU – Se poate sa luati niste bani si sa achitati niste restante sau poate veti face niste achizitii la care visati demult dar nu va ajungeau niciodata banii. O sa faceti pace cu niste oameni de care va separaserati, pentru ca abia acum ati inteles cum au stat lucrurile si puteti trece peste.
Horoscop 2015 FECIOARA – Recuperati niste bani, vi se da dreptate intr-o cauza anume, la tribunal, se incheie un proces care a durat mai mult decat credeati si o sa va linistiti. Apar noutati care tin de scoala sau de profesie, o sa puteti incepe lucruri incitante care sa conteze la CV.
Horoscop 2015 BALANTA – O confirmare din cancelarie, de la vreo institutie de invatamant sau de la vreo agentie de turism si o sa stiti, in sfarsit, ce aveti de facut de aici incolo. Va cauta cineva care vrea sa fiti impreuna si sa dati uitarii o suparare, o neintelegere, sa va fie chiar mai bine decat inainte.
Horoscop 2015 SCORPION – Se poate sa cereti o refinantare a unui credit bancar, sa gasiti noi modalitati de a va descurca in perioada urmatoare cu banii, sa mai si traiti, sa respirati. Un tratament medical o sa-si faca efectul, e momentul sa va ingrijiti de sanatatea voastra si de a celor din familie.
Horoscop 2015 SAGETATOR – O sa vi se dea dreptate in scris, verbal, o sa faceti progrese la slujba, in cariera, va fi o reparatie morala, de imagine. O sa refaceti cercul de prieteni, poate puneti la cale niste evenimente sportive, artistice, tehnice, de sezon.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Poate veniti cu idei ingenioase la slujba , ca sa va consolidati pozitia, sa urcati in top – ar fi minunat ca asa e constructia voastra, aveti gena de conducatori. Poate faceti un efort financiar sa va mutati sau doar sa aduceti unele imbunatatiri in locuinta, sa mai claditi ceva.
Horoscop 2015 VARSATOR – Cineva cu care ati avut discutii in contradictoriu revine ca sa va convinga de faptul ca e o persoana de calitate si ca merita sa mai incercati sa reincalziti relatia. O sa va ingrijiti si de voi, sa mai faceti un pic de miscare si sa petreceti mai mult timp cu copiii, cu familia.
Horoscop 2015 PESTI – Vi se poate da un raspuns afirmativ daca intrati in audienta, va cereti drepturile apeland si la cineva care sa va apere, un avocat, un impresar. Ati putea renunta la o cearta, o separare cineva drag, de sot/sotie si sa continuati ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Sursa: http://stirileprotv.ro