Tags

Related Posts

Share This

Azi 27 Mai 2013

BERBEC
Se observa succes in sfera birocratica, perfectati tot felul de acte, va asigurati un dosar solid ca sa puteti face o achizitie pe bani multi sau ca sa castigati un proces.

TAUR
Incep sa vi se plateasca niste colaborari, ore suplimentare, bani din urma – de undeva or sa vina bani pe care s-ar putea sa-i puneti deoparte daca aveti totusi de cheltuiala.

GEMENI
O definitivare, primiti ok-ul pentru un job sau o achizitie, o afacere, un proiect de anvergura, vi se aproba un credit bancar sau o suplimentare.

RAC
Ati putea rezolva o problema de sanatate si sa va refaceti potentialul energetic, sa rezistati mult mai bine la volumul de munca de la serviciu.

LEU
O sa fiti cooptati intr-o activitate extraprofesionala si se poate sa semnati un contract de colaborare de pe urma caruia o sa castigati bani frumosi de-acum incolo.

FECIOARA
Se poate sa va implicati in organizarea unui eveniment si sa primiti vreo recompensa, poate capatati o functie, un titlu, o distinctie.

BALANTA
Sunteti gata de drum, poate plecati in deplasare, va luati cateva zile libere sa stati la plaja la mare sau la munte – e un indiciu de calatorie.

SCORPION
O sa mergeti la sigur, gasiti cea mai buna varianta ca sa va luati banii cuveniti, sa-i adunati de prin toate partile sa nu-i faca pierduti debitorii.

SAGETATOR
Va pot intra niste bani si sa platiti rate, facturi lunare sa dati avansul pentru o casa, o masina, sa rezolvati problema spatiului, va luati o locuinta mai mare.

CAPRICORN
Se poate sa vi se acorde un plus salarial sau o bursa de studii, sa va duceti la niste cursuri de vara, o perfectionare si sa sponsorizeze cineva toata povestea asta.

VARSATOR
O sa mai cheltuiti poate niste bani pentru renovarea, reamenajarea, spatiului locuibil, sa pregatiti terenul pentru un party de proportii.

PESTI
S-ar putea sa dati o raita pe la magazine, poate prindeti un targ cu diverse lucruri pentru casa si mai schimbati una, alta, ca sa fie totul pus la punct.