Tags

Related Posts

Share This

Azi 27 Iunie 2014

Nativii din Sagetator ar putea da lovitura cu o afacere, iar pe berbeci ii asteapta o escapada turistica.
BERBEC
O sa dati zor sa rezolvati niste treburi legate de casa, de familie ca s-o zbughiti la distractie – poate e o petrecere pe undeva prin oras sau in afara. Se poate sa plecati intr-o escapada turistica, pe care o programaserati luna trecuta si-o sa revedeti niste buni prieteni.

TAUR
Va pot intra niste bani din urma si o sa ajungeti la munte, la mare, sa va deconectati impreuna cu familia ca v-o fi ajuns oboseala. Ati putea obtine o aprobare, o semnatura importanta pe un act, poate va gasiti un job.

GEMENI
O sa rezolvati o problema financiara, sa iesiti dintr-o incurcatura, sa gasiti acei bani pe care-i cautati, probabil de mai bine de o luna si ceva. Se poate sa va invite cineva la o aniversare sau la o cafea, o cina in oras, sa schimbati impresii.

RAC
Se poate intampla ceva deosebit, sa luati o decizie care sa va schimbe viata in bine si sa fiti fericiti, alaturi de familia voastra. Se prea poate sa castigati un premiu, un pariu, sa vi se acorde un plus de atentie – poate o fi ziua voastra de nastere.


LEU
Va mobilizati cu destula usurinta sa plecati pe undeva la aer curat, poate va-ntalniti cu prietenii la un gratar la iarba verde sau la malul marii. La o intrunire mondena se poate sa faceti cunostinta cu cineva de care o sa va indragostiti, daca aveti nevoie de un suflet langa voi.

FECIOARA
Au loc evenimente, intalniri, revederi emotionante, se pot intampla diverse lucruri care sa va bucure sufletul – sa fie revigorant. Invitatie de onoare la o ceremonie, dupa orele de program si sa intalniti pe cineva cu care veti colabora in afaceri.

BALANTA
Ati putea face rost de niste bani din activitati suplimentare si sa va luati acele lucruri dupa care tanjeati de mult, sa mai respirati si voi, dupa multe restrictii. O sa dati curs invitatiei unor prieteni sa dati o raita prin imprejurimi, sa schimbati aerul, peisajul.

SCORPION
O sa scoateti din banii pusi deoparte sa le-mpliniti dorintele alor vostri, chiar daca veti strange si in continuare cureaua, un pic de respiro tot e necesar. Un tete a tete cu cineva de la care asteptati un raspuns, vreti sa aflati ce se-ntampla cu voi, cu relatia de cuplu.

SAGETATOR
Ati putea pune pe roate o afacere, un parteneriat care sa va asigure un venit constant – daca va asociati cu cine trebuie, adica niste profesionisti cu care sa mergeti la sigur. Va puteti petrece seara in compania cuiva care vine cu noutati incitante si poate se leaga o afacere cu care sa dati lovitura.

CAPRICORN
O confirmare ca vi se aproba un transfer sau ca mai puteti da un examen, ori c-aveti unda verde la plecarea in concediu, chiar daca peste o luna, nu acum. O sa va caute cineva de care va e dor si cu care-ati vrea sa petreceti cateva zile departe de zgomotul orasului.

VARSATOR
Or sa va reuseasca demersurile de tip birocratic, o sa va puteti lua si banii pe care-i asteptati, si veti face progrese pe mai multe planuri. Exista o sansa de bani, poate fi o datorie mai veche pe care s-a hotarat cineva sa v-o inapoieze.

PESTI
Se observa program incarcat, apar obligatii de serviciu, pe care le puteti rezolva rapid, iar acasa v-asteapta niste treburi cu care veti fi iarasi, expeditivi. Invitatie la plimbare, in club, la malul marii, la munte, acolo unde se stie ca va place.