Tags

Related Posts

Share This

Azi 27 Iunie 2013

BERBEC – O sa le dati o mana de ajutor unor prieteni, colegi, care n-au reusit sa termine niste treburi si o sa munciti probabil, de doua ori mai mult si pentru voi, si pentru ei.

TAUR – Aveti o sansa de bani si o sa puteti pleca la sfarsit de saptamana pe undeva daca n-aveti treburi urgente pe-acasa si sunteti intr-o forma fizica buna.

GEMENI – Se poate sa va inscrieti in audienta, sa capatati un act, niste drepturi, bunuri, sa scapati de niste restrictii care v-au facut sa bateti pasul pe loc.

RAC – Un castig, pot fi bani, aveti sanse sa semnati un contract, sa capatati un discount la cumparaturi sau sa luati ceva in rate si sa nu simtiti la buzunar.

LEU – Se poate sa bateti palma pentru o afacere, sa incepeti un proiect care sa va aduca profit, sa reusiti chiar sa puneti niste bani deoparte.

FECIOARA – O sa puteti urca in ierarhia sociala, capatati un titlu, sunteti acceptati intr-un cerc de oameni cu pretentii, vi se recunosc, in sfarsit, niste merite.

BALANTA – Vi se poate da un salariu in avans sa vi se aprobe o reesalonare a ratelor sau o suplimentare de credit, sa acoperiti tot ce inseamna datorii.

SCORPION – Se poate sa fiti asteptati intr-o alta parte a tarii sau a lumii. Sfera calatorii este activata in perioada asta si or sa va reuseasca demersurile de acest gen.

SAGETATOR – Intalnire cu un partener de afaceri, sponsor, cu un angajator – poate – si o sa negociati salariu, conditii de munca si alte clauze contractuale.

CAPRICORN – Poate fi o zi banoasa pentru voi si sa dati o raita pe la cumparaturi, sa luati ce va trebuie pentru casa, pentru familie si sa achitati si niste facturi.

VARSATOR – Puteti recurge la un imprumut bancar si sa aveti bani de vacanta sau pentru renovarea casei – daca n-ati reusit sa strangeti bani de salariu sau din ce castigati pe langa.

PESTI – Vi se face o oferta de lucru si poate va mai ganditi pana luni sau pana la sfarsitul lunii viitoare, sa nu faceti un schimb care sa va dezavantajeze.