Tags

Related Posts

Share This

Azi 26 Noiembrie

SĂGETĂTOR
O să puteţi demara un nou proiect, să lucraţi şi în paralel la ceva care să v-aducă bani şi glorie, chiar şi cu întârziere, tot e bine.

CAPRICORN
Vă puteţi implica într-o activitate extraprofesională şi o să câştigaţi bani cu care să achitaţi rate, facturi, să aveţi pentru sărbătorile de iarnă.

VĂRSĂTOR
Program încărcat la slujbă, pare să fie un proiect amplu care să vă solicite la maximum dar va fi un prilej să căpătaţi vizibilitate, să lucraţi la scară mai mare.

PEŞTI
O să puteţi legaliza un act şi să fiţi plătiţi conform unei diplome, să urmaţi, poate, cursuri postuniversitare, să căpătaţi o bursă în străinătate.

BERBEC
E posibil să încasaţi nişte bani şi să aveţi de cheltuială, să vă luaţi acele lucruri pentru care n-aveaţi niciodată bani iar acum puteţi “rupe” de-aici o sumă. Ce ziceţi?

TAUR
O surpriză plăcută, un cadou, o sumă de bani, o revedere emoţionantă, e un reviriment care va insufla chef de viaţă şi faceţi şi acele lucruri de care nu vă credeaţi în stare.

GEMENI
Se poate să investiţi bani frumoşi în locuinţa şi să înnoiţi de Crăciun şi să-i faceţi fericiţi pe ai voştri, pe copii, în mod special.

RAC
O să faceţi un efort financiar să plecaţi împreună cu familia, de sărbători pe undeva, sau să-i trimiteţi măcar pe copii, în vacanţă, în tabără, în excursie, la schi.

LEU
Se poate să faceţi nişte cheltuieli suplimentare ca să faceţi analize, investigaţii medicale pentru voi sau pentru părinţii voştri.

FECIOARĂ
O s-aveţi succes la şcoală, la activităţile de tip intelectual, la examen sau la interviuri şi o să faceţi progrese, poate vă transferaţi la o grupă de avansaţi.

BALANŢA
Reformulaţi un contract, cereţi o reeşalonare a creditelor, sau un credit imobiliar, reveniţi, practic, asupra unor acte în care să vi se recunoască nişte drepturi.

SCORPION
Se poate să înscrieţi la nişte cursuri cu profil tehnic, pare-se, de şoferie, pilotaj, sau de alt gen, computere, ori poate aveţi chiar examene, o probă practică.