Tags

Related Posts

Share This

Azi 26 Noiembrie 2014

Recompense azi. O sa primim ce-i al nostru, in timp ce altii ne contesta pe toate caile, ni se poate da dreptate verbal sau in scris, printr-o hotarare definitiva.
BERBEC
Or sa va intre acei bani pe care-i asteptati cine stie de cand si o sa-i depuneti intr-un cont, s-aveti de Craciun pentru cadouri si ca s-ajungeti intr-o statiune de vis. Un drum la banca v-ar scapa de toate angoasele si ati gasi solutia ideala ca sa va luati casa ori o masina.

FECIOARA
O sa puteti semna toate acele acte care-au “zacut” prin sertarele autoritatilor si o sa avansati cu proiectele, o sa fie un crescendo, pe mai multe planuri. O reusita la scoala, la examene, in planul comunicarii, in general, si poate vi se consolideaza pozitia in plan social.
BALANTA
O sa bateti palma pentru o intelegere din sfera – afaceri – si o s-aveti de unde sa luati mai multi bani de-aici inainte, pentru ca meritati. Se contureaza o reusita de grup, poate desfasurati o activitate de timp liber, un hobby care v-ar aduce un premiu.
SCORPION
Vi se poate restitui ceva care v-a fost luat cu forta si o sa primiti despagubiri, bani sau scuze si-o sa va recapatati prestigiul care va face sa mergeti cu capul sus. Poate luati niste bani in plus, e posibil chiar sa vi se mareasca salariul, fie si cu putin, dar tot e ceva.
SAGETATOR
Se poate sa definitivati o situatie si sa fie un castig in plan profesional, sa capatati un titlu, sa luati mai multi bani, sa vi se largeasca orizontul. Se poate sa umblati la banii din cont, sa luati ceva scump de care sa se bucure si ai vostri, nu numai voi.
CAPRICORN
Vi se face o oferta de lucru si o sa vi se para avantajoasa, poate si anturajul e pe gustul vostru si o sa faceti treaba buna impreuna. O initiativa demna de toata lauda si poate or sa va promoveze sefii, sa va dea o functie de conducere.
VARSATOR
O sa vi se dea OK-ul pentru un job sau o functie, pentru o aparitie in vazul lumii, pe o scena, poate luati un premiu, o diploma, va faceti cunoscute ideile. O invitatie la un eveniment monden, diseara, si o sa acaparati toate privirile – poate chiar in jurul vostru e cladit evenimentul.
PESTI
Se poate sa obtineti, in sfarsit, un statut, sa deveniti proprietari, sa vi se recunoasca o diploma si sa treceti intr-o etapa superioara la scoala, la slujba. O iesire in doi o sa va faca sa uitati de toate necazurile, de stres si sa va faceti planuri pentru weekend sau pentru sarbatori.