Tags

Related Posts

Share This

Azi 26 Martie

Berbec -o să luaţi bani poate vi se măreşte salariul s-au vin bani din particular, un bonus.

Taur – vă daţi tot interesul să vă achitaţi de toate obligaţiile, şi o să fie în câştig atât în personal cât şi profesional.
Gemeni – se poate să treacă diseară cineva pe la voi în vizită ,şi să faceţi un schimb de idei ,să vă faceţi un plan de muncă.
Rac – parcă ar veni de undeva nişte bani în plus, şi or să acopere acele cheltuieli cărora nu le mai făceaţi fata în ultima vreme.
Leu – o ieşire în lume diseară şi o să reinodati nişte relaţii care se cam pirdusera în timp aşa, şi o să vă reintegraţi în peisajul monden.
Fecioara – vizita cuiva sau doar mesajul de pe telefon , de pe net ori să vă remonteze, vă dau speranţe că o să fie şi mai bine în relaţia sentimentală.
Balanţa – se inebune sfera amoroasă, apare cineva care va face să uitaţi de singurătate, de eşecuri ,de un divorţ poate.

Scorpion – se poate să vă luaţi bilete de cazare mai ieftine la promoţie, ca să plecaţi de 1 mai , de Paşte.
Săgetător – relaţia sentimentală promite să fie şi mai stabilă dacă sunteţi la început de drum ,sau eraţi în prgul divorţului.
Capricorn – o să încasaţi nişte bani fie de la serviciu, fie de pe urmă vânzări unor lucruri de care nu mai aveţi nevoie şi va prisosesc.
Vărsător – anturaj vesel, o să lucraţi în cei mai buni termeni şi o să aveţi câteva succese de echipă.
Peşti – o problemă de sănătate poate recidiva ,şi dacă nici de data aceasta nu vă îngrijiţi calumea nu are cum să fie bine vă spun.Reuşite azi.