Tags

Related Posts

Share This

Azi 26 Martie 2015

O sa-ncercam sa facem fata tuturor situatiilor cu care ne vom confrunta, pentru ca vrem sa detinem controlul, sa nu lasam lucrurile la voia intamplarii, din comoditate sau pentru ca n-avem incredere in noi.
BERBEC
Se poate sa va gasiti ceva de lucru in particular si sa puteti lua tot ce va trebuie pentru casa, si ai vostri, sa va eliberati de niste frustrari. Poate-i convingeti, cumva, pe sefi sa va incredinteze un proiect sau sa va mareasca salariul, daca se iveste ocazia.

TAUR
O sa puteti rezolva diverse lucruri care tin de casa, de familie, ori de sfera profesionala – poate reinnoiti un contract, ii cereti sefului un post mai bun. O invitatie la plimbare, poate e de lamurit o chestiune de ordin sentimental si cu sinceritate, o sa se rezolve absolut orice.
GEMENI
Foarte posibila intalnire de afaceri ca sa le dati de capat unor probleme care tin de conditiile de munca, de bani si sunteti dispusi sa mai lasati de la voi, cate ceva. Se contureaza niste bani care pot proveni, printre altele, si din vanzarea unor obiecte sau dintr-un job particular.
RAC
Ati putea castiga mai multi bani si sa umpleti golurile din gospodarie, sa va puteti permite si plata unor cursuri pentru copii, sa se perfectioneze la niste scoli speciale. E momentul sa insistati pe langa sefi sa va numeasca intr-o functie pe care considerati c-o meritati din plin.
LEU
Se contureaza un obiectiv profesional pe care ar fi pacat sa-l ratati, c-aveti sansa de a va face remarcati mai mult ca oricand, in lunile care urmeaza. Bine-ar fi sa va ingrijiti si de sanatate, sa nu neglijati niciun aspect care v-ar putea aduce probleme din aprilie incolo.
FECIOARA – O sa interactionati cu diversi parteneri de afaceri ca sa vedeti care este cea mai convenabila oferta, sa va reorientati – la o adica – se-anunČ›a vremuri bune. E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care vrea sa fiti impreuna si, daca n-aveti pe nimeni, o sa dati curs relatiei.
BALANTA
S-ar putea sa incasati niste bani si sa-i puneti deoparte pentru vacanta de Paste, de 1 Mai sau ca sa plecati la vara, pe undeva. Relatia de cuplu se poate rescrie frumos si o sa traiti in armonie pentru ca nu concepeti altfel.

SCORPION
Va dati tot interesul sa rezolvati o chestiune care tine de acte si o sa intrati in legalitate dupa o lunga perioada de eforturi, drumuri si cheltuieli. O sa-ndreptati o situatie care tine de viata de cuplu, si o sa va straduiti sa nu mai repetati greselile care v-au dus la separare.
SAGETATOR
E posibil sa urmeze o perioada de munca intensa la serviciu si sa va bucurati de apreciere din partea sefilor, care or sa va treaca pe lista de promovari. Se anunta mai multi bani in casa in perioada urmatoare si poate va avea o contributie insemnata si perechea conjugala.
CAPRICORN
Poate incepeti sa strangeti bani, ca sa aveti pentru mutatul in alta casa, ori ca sa plecati in concediu, sau ca sa rezolvati niste probleme de sanatate de-ale parintilor. Poate mai luati cate ceva nou prin casa ori ca sa mergeti in siguranta cu masina – se observa niste cheltuieli.
VARSATOR
O sa va achitati – onorabil – de niste probleme de serviciu si unii dintre voi puteti avea sansa de a lucra pentru o vreme, in strainatate, daca sunteti interesati de asa ceva. O sa realizati cat de profunde va sunt sentimentele fata de fiinta iubita si ca va doriti sa fiti impreuna pentru totdeauna.
PESTI
Ati putea iesi mai des la socializare, c-aveti un anturaj care de-abia v-asteapta si prea v-ati luat cu treaba si-ati uitat de prieteni. Poate va luati abonament la o sala de sport, sa desfasurati diverse activitati recreative, ca sa va remontati.

Sursa: http://stirileprotv.ro