Tags

Related Posts

Share This

Azi 26 Mai 2015

Leii primesc o recompensa azi, iar Berbecii au sansa sa inceapa o relatie noua.O sa trebuiasca sa muncim din rasputeri pentru fiecare lucru de care-avem nevoie, sa insistam chiar si atunci cand ni se spune NU raspicat.
Horoscop 2015 BERBEC – Va puteti gasi ceva nou de lucru, fie o colaborare, poate incepeti si niste cursuri – pentru un job sezonier sau o sa vreti sa faceti miscare – in timpul liber. O sa va caute cineva care vrea sa va cunoasca mai bine sa aveti o relatie serioasa – de cuplu si o sa fiti incantati, pare-se.

Horoscop 2015 TAUR – Intrevedere cu un partener de afaceri si o sa puneti in balanta sa vedeti care e mai convenabila, sa nu faceti o alegere gresita. Va puteti asocia cu niste prieteni la o activitate de timp liber si care, s-ar putea, la o adica, sa va aduca si bani.
Horoscop 2015 GEMENI – Un proiect pentru care ati inceput mai demult formalitatile o sa intre in linie dreapta, abia acum o sa aveti toate avizele sa puteti incepe lucrul. Puteti primi si o confirmare din strainatate c-ati fost admisi la o scoala, ca ati fost acceptati la un job sau ca va face cadou firma – un sejur pe undeva.
Horoscop 2015 RAC – Gasiti voi o metoda sa-i convingeti pe datornici sa va dea inapoi suma pe care le-ati imprumutat-o, ca sa nu trebuiasca sa inaintati vreo plangere, sa faceti reclamatie la autoritati. Va parvine rezultatul unor analize medicale si vi se vor indica remediile care sa va repuna in functiune.

Horoscop 2015 LEU – Se contureaza un succes, veti primi multumiri, bani, o recompensa, ceva care vi s-a promis de mult dar numai acum se intrunesc conditiile sa va fie recunoscute meritele. Se poate sa luati niste bani fie de la serviciu, fie de la cineva caruia i-oti fi imprumutat sau i-ati vandut ceva.
Horoscop 2015 FECIOARA – O sa trebuiasca sa va luptati pentru postul pe care vi-l doriti, sa castigati in fata concurentei, sa nu mai treaca, iarasi, norocul pe langa voi. Poate-ar fi bine sa dati cartile pe fata si sa-i spuneti partenerului de cuplu ce va deranjeaza, fara acuze si ironii.
Horoscop 2015 BALANTA – Se poate sa luati niste bani, faceti o achizitie, vi se face un cadou, primiti ceva gratis la cumparaturi, o s-aveti o multumire sufleteasca. Va faceti timp si pentru ai vostri, ii intrebati ce au nevoie, ii duceti la doctor, le luati medicamente sau produse alimentare.
Horoscop 2015 SCORPION – Va puteti ocupa si de casa si de voi, sa iesiti pe la mondenitati, va puneti la curent cu noutatile de prin targ si poate aflati ceva despre un job la care sa va duceti. Pot aparea de undeva niste bani si sa aveti cu ce sa iesiti la o plimbare, la un suc, sa va mai spalati gandurile.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Se poate s-aveti de luat niste semnaturi, sa achitati niste rate, sau taxe, sa puteti legaliza o situatie care v-a tinut incordati vreme indelungata. Se poate sa va pice cu tronc cineva si sa-ncepeti o relatie care sa va faca sa traiti intens si s-aveti pentru cine.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Se pare c-o sa faceti fata situatiei de la serviciu, or fi noi provocari, munca multa, dar va puteti alege cu un surplus salarial. O sa va puneti de acord cu partenerii de afaceri si munca voastra o sa fie apreciata, si-o sa castigati bani, prestigiu.
Horoscop 2015 VARSATOR – Poate reusiti sa cheltuiti cu masura banii, sa puneti si ceva deoparte, sa puteti pleca in vacanta, sa va platiti un abonament ca sa practicati un sport. Bine-ar fi sa va ingrijiti de sanatate, sa urmati si un tratament daca asta va recomanda medicul.
Horoscop 2015 PESTI – O sa luptati, nu gluma, ca sa va castigati drepturile, poate urmati niste cai nebatatorite, daca v-ati mai cerut drepturile si nu v-a bagat nimeni in seama. O abordare diplomata v-ar ajuta sa obtineti niste privilegii, sa va intelegeti cu niste oameni pusi pe harta.
Sursa: http://stirileprotv.ro