Tags

Related Posts

Share This

Azi 26 Mai 2014

Astazi, fecioarele scapa de datorii iar balantele reaprind focul unei iubiri pe care o credeau pierduta.
BERBEC
Incep sa se vada efectele interventiilor pe la cei care va datoreaza bani, ca or sa intre in cont, de azi incolo si-o s-aveti pentru rate si facturi. Ati putea prelungi un contract daca sunteti multumiti de conditiile in care va desfasurati activitatea, altminteri va mai ganditi.

TAUR
Va parvine un raspuns de la cei carora le-oti fi cerut sa va recunoasca niste merite, un statut, un drept de proprietate si-acum vine validarea. O persoana draga va suna, va scoate la un suc, la o plimbare in parc sa vorbiti despre un job, dar si despre cum o duceti in viata de cuplu.
GEMENI
O sa dati dovada de eficienta la munca, poate va extindeti afacerile, va luati de lucru si in particular, si o sa urmeze o perioada intensa, si cu satisfactii profesionale. Unei probleme de sanatate o sa-i dati de capat si veti avea un randament mult mai bun la slujba, la scoala, in general.
RAC
E de profitat de prezenta marelui benefic in zodia voastra sa luptati pentru un job, un partener de viata, pentru o casa, o familie. Vi se propune sa va implicati intr-o activitate colaterala, in folosul altora, poate, si care sa va ofere si voua alt statut.


LEU
Se poate sa va lasati cooptati in mai multe proiecte si sa le duceti cu lejeritate, c-aveti energie, si o sa fie un crescendo de aici incolo. Se poate sa frecventati si alt mediu social, sa mai cunoasteti si alti oameni, sa faceti schimb de idei, sa aveti si alte modele.
FECIOARA
Or sa va intre niste bani in cont si veti scapa de datorii, de tot ce-aveti pe lista cheltuielilor obligatorii si-o sa va mai relaxati din punctul asta de vedere. Se poate sa va aflati in pragul unei noi relatii sentimentale si sa vi se para totul frumos, feeric si chiar asa sa si fie.
BALANTA
Multe lucruri se vor schimba in bine in viata voastra si la serviciu si la scoala si in relatia de cuplu, dupa ce totul a fost dat peste cap. In orice moment se poate ivi o noua idila sau sa reveniti la o dragoste pe care o credeati pierduta.
SCORPION
O intrevedere cu un sponsor, cu cineva care v-ar putea oferi ceva de lucru si o sa se-ncheie o perioada gri, o s-aveti sansa de a castiga bani s-aveti de cheltuiala. Invitatie la o plimbare, la o ceasca de cafea, sa va faceti planuri pentru week-end, sau sa stabiliti unde plecati in vacanta.
SAGETATOR
O sa-ncepeti saptamana in forta, va asociati si cu diversi parteneri de afaceri sa acoperiti un volum mai mare de munca, sa urcati pe scara valorica. O sa vi se tot faca curte, dar poate n-aveti ochi pentru pretendenti, ca-n inima voastra se afla cineva, daca nu, o sa faceti o alegere.
CAPRICORN
Se poate sa apelati la o agentie imobiliara sa vindeti, sa cumparati, sa inchiriati o locuinta sau o sa vreti sa modificati interiorul ori terasa, balconul. Bine-ar fi sa va mai interesati si de sanatate, sa eliminati orice puseu de boala, s-aveti resurse pentru tot felul de activitati.
VARSATOR
O reorganizare la job si o sa va integrati cu destula usurinta, poate veti lucra la un proiect diferit si o sa fie de perspectiva. Poate veti reusi sa valorificati timpul liber, sa practicati un sport, sa cultivati un talent sa fiti mai optimisti.
PESTI
Poate sunt ceva treburi gospodaresti de facut si cu ajutorul celorlalti membri ai familiei o sa terminati mai repede treaba – depinde acum de felul in care va-ntelegeti, comunicati. O sa va faceti program comun cu copiii, cu partenerul de cuplu, sa practicati un sport, sa vizitati niste obiective turistice.
Sursa: http://stirileprotv.ro