Tags

Related Posts

Share This

Azi 26 Iunie 2015

Berbecii se pot indragosti, iar Varsatorii au parte de surprize in lant. O zi frumoasa. O s-avem interes si pentru treburile gospodaresti si pentru iesirile in doi sau cu familia, cu prietenii, e liber la plimbari si la distractie!
Horoscop 2015 BERBEC – Poate va faceti timp pentru treburile gospodaresti si, printre picaturi, sa mai iesiti la o cafea, la un film sau sa faceti un pic de sport. Se poate sa va-ndragostiti de cineva la care sa descoperiti tot felul de calitati care sa va unga pe suflet, nu alta!

Horoscop 2015 TAUR – E de lamurit o chestiune legata de bani, de un credit, de rate, dar poate lasati totul pe saptamana viitoare, ca sa va puteti bucura de timpul liber. Or sa va invite niste prieteni la resedinta lor din alta localitate si o sa stati pe-acolo, poate ramaneti si peste noapte, daca gazdele sunt ospitaliere.
Horoscop 2015 GEMENI – Poate va luati ceva in plus de lucru, sa castigati mai multi bani, sa capatati si experienta, ca sa atingeti alt nivel profesional. Ati putea legaliza un act si sa fiti platiti conform unei diplome, a unei licente sau poate fi un act de proprietate.
Horoscop 2015 RAC – O s-aveti parte de un castig, poate vi se aproba o cerere, luati un examen, treceti cu bine de un interviu si o sa puteti incasa si niste bani. Ati putea pleca de azi cu familia pe undeva si sa va destindeti cateva zile departe de stresul cotidian.
Horoscop 2015 LEU – V-ar fi de mare folos o iesire pe undeva sa va mai si odihniti, c-ati fost hiperactivi in ultima vreme si o sa va recapatati fortele pentru mai tarziu. Se poate sa petreceti mare parte din timp in compania fiintei iubite, dar sa va vedeti si cu prietenii, azi ori maine.
Horoscop 2015 FECIOARA – Poate pregatiti niscaiva bunatati pentru musafirii de maine si o sa va bucurati de prezenta unor apropiati pe care nu i-ati mai vazut de mult. Ii pregatiti o surpriza partenerului de cuplu si scoateti ceva bani de la saltea ca sa revedeti niste locuri incarcate de amintiri.
Horoscop 2015 BALANTA – E posibil sa traversati tara ca s-ajungeti la o zi de nastere sau de casatorie, sa le faceti o bucurie celor care inseamna foarte mult pentru voi. O sa reluati o activitate de timp liber care sa va-ncarce bateriile, sa mentina un tonus ridicat – poate practicati un sport.