Tags

Related Posts

Share This

Azi 26 Iunie 2014

Nativii din Capricorn primesc astazi niste bani pe care ii asteptau de mult, iar cei din Gemenii au parte de surprize in viata de cuplu.

BERBEC
V-ati putea incerca, din nou, norocul la un examen, ceva caruia i-ati mai dat tarcoale cu ceva timp in urma si abia acum va fi cu succes. O sa va respectati o promisiune facuta candva fiintei iubite si poate are legatura si cu copilul pe care-l aveti sau pe care vi-l doriti.

TAUR
Se clarifica situatia financiara si o sa eliminati datoriile si toate acele lucruri de pe lista de asteptare de care, v-ati convins, ca nu aveti neaparata nevoie. O suma de bani pe care-o asteptati mai de mult aterizeaza in cont si poate faceti un capital, un depozit pentru zile negre.
GEMENI
O confirmare din biroul unor autoritati si o sa faceti progrese in plan profesional, la scoala, in sfera intelectuala, asa cum, si in plan personal vor fi unele succese. Un raspuns afectiv din partea cuiva care inseamna enorm pentru voi si se-ntelege ca veti ramane impreuna.
RAC
Se poate sa luati o decizie referitoare la un job, o angajare si puteti semna actele dupa 1 iulie daca vreti sa fie de durata munca. O sa va-mpacati cu cineva de care nu va puteti lipsi c-aveti multe de-mpartit, va completati frumos.


LEU
Va coopteaza cineva intr-o activitate care v-ar pune in valoare niste calitati si o sa mai faceti un pas in cariera, chiar daca nu de pe o zi pe alta, ci, asa, treptat. O reuniune amicala si poate puneti la cale o escapada turistica de maine si sa dati o raita pe la munte, la mare, in delta.
FECIOARA
Or sa vi se recunoasca niste merite in cadru festiv, poate luati un premiu, un bonus, vi se da ceva nou de lucru in semn de apreciere. Invitatie la un eveniment monden, poate e ziua cuiva de nastere sau altceva care aduna prieteni, cunoscuti, lume importanta.
BALANTA
Se poate sa nimeriti un chilipir, sa plecati in vacanta pe bani mai putini, intr-o statiune de lux sau in alt loc bine cotat si pentru voi sa fie mai ieftin. Vi se poate semna acel act pe care-l asteptati de cateva luni sau de un an si veti face progrese impresionante de-aici incolo.
SCORPION
Vi se aproba un imprumut sau o scutire de taxe pentru scoala, ori beneficiati de niste reduceri la cumparaturi si o sa va permiteti si unele mici rasfaturi. O sa descoperiti leacul vindecator pentru niste dureri care nu va mai treceau si o sa va recapatati tonusul ridicat.
SAGETATOR
Se poate sa va asezati la masa tratativelor si sa va expuneti punctul de vedere in cazul semnarii unui contract la care aveti cate ceva de comentat. Revine cineva cu gand de impacare si daca inima va spune sa continuati o relatie, asa veti face.
CAPRICORN
Un raspuns din partea unei comisii de examinare, c-ati luat un examen, v-ati calificat pentru urmatoarea etapa in cadrul unui concurs sau c-ati fost angajati. Or sa vi se dea niste bani din urma si e tocmai bine c-o sa completati golurile lasate de lipsa acestor bani.
VARSATOR
O sa va faceti timp sa practicati un sport, sa cultivati un hobby, sa iesiti cu ai vostri mai des la aer, la plimbare, sa petreceti mai mult timp impreuna. Un semn de viata de la cineva care a lipsit o vreme si s-a convins ca nu poate fara voi – restul, depinde de voi.
PESTI
Se poate sa perfectati o situatie legata de o vanzare-cumparare, va mutati in casa noua ori cu chirie, sau faceti niste reparatii, modificari acasa. O sa cadeti la pace cu un frate, o sora, un nepot, cu care ati avut de-mpartit o casa, un teren, scapati de niste griji.

Sursa: http://stirileprotv.ro