Tags

Related Posts

Share This

Azi 26 Iunie 2013

BERBEC – O sa le-ntindeti o mana de ajutor parintilor sau unor rude ca sa ajunga la medic sau sa repare cate ceva pe-acasa – ori poate au nevoie de bani.

TAUR – Suma de bani pe care-o asteptati va sosi, dupa o serie de interventii la superiorii ierarhici si o sa va faceti planuri de vacanta in functie de sumele pe care va puteti baza, normal.

GEMENI – Un suflu de prospetime, poate va entuziasmeaza noul proiect despre care ati aflat de curand sau sunteti pe cale sa aflati si va puneti pe treaba.

RAC – De azi inainte, timp de un an, veti avea steaua voastra calauzitoare, pe Jupiter, in zodia voastra si pana la anul pe vremea asta se va stradui sa va implineasca toate dorintele.

LEU – Intalnire cu un posibil partener de afaceri sa stabiliti niste conditii contractuale, sa va asigurati banii de rate si facturi, fie si din colaborari.

FECIOARA – Ati putea incasa bani de la serviciu si sa mai scapati de datoriile lunare, sa puneti si ceva deoparte pentru concediu, vacanta copiilor – voi stiti mai bine pentru ce.

BALANTA – Completati formalitati de plecare, fie in excursie cu prietenii, fie cu niscaiva treburi de afaceri si e bine sa luati in calcul si factorii neprevazuti, ca vor exista pare-se.

SCORPION – O destindere, scapati de niste apasari legate de scoala, examene, de un proces, poate si veti avea parte de o relaxare si din punct de vedere financiar, printre altele.

SAGETATOR – Se poate sa cereti bani de la banca sub forma unui credit si sa duceti masina in service ori sa platiti un tratament scump la doctor – aveti niste cheltuieli cam mari in perioada asta.

CAPRICORN – Or sa va intre niste bani in cont, veti perfecta si o situatie care tine de prelungirea unui contract ca sa aveti siguranta – din punct de vedere financiar.

VARSATOR – Un semn de viata, de atentie din partea cuiva care inseamna ceva pentru voi si o sa petreceti, poate, mare parte din zi in compania acelei persoane.

PESTI – Ati putea cumpara in rate, toate acele obiecte, aparatura de uz casnic sa reamenajati interiorul casei ori poate faceti niste lucrari pentru exterior, terasa, curte.