Tags

Related Posts

Share This

Azi 26 August 2014

Horoscop zilnic 26 august 2014. Balantele se pregatesc de un job nou iar Fecioarele cer o marire de salariu
BERBEC
S-ar putea sa va luati noi angajamente fata de superiorii vostri, sa-ncepeti ceva care sa atraga toate privirile asupra voastra si sa va faceti un capital de imagine.

TAUR
Vi se face o oferta de job, dar priviti cu reticenta situatia, ca s-ar putea sa nu luati mai multi bani si o sa v-alegeti doar cu munca multa.
GEMENI
Se poate s-o porniti dupa semnaturi, aprobari, sa dati drumul unei afaceri, sa va interesati de un credit bancar sa va luati o locuinta, o masina.
RAC
O sa va implicati mai mult in activitatea de la job, poate si pentru ca vor fi conditii mai bune, aparatura, plus diverse alte lucruri care pan-acum v-au lipsit.
LEU
Se pare c-o sa va gasiti sponsor, impresar, un om care sa va reprezinte si sa va promoveze si-atunci o s-aveti numai de castigat.

FECIOARA
Ati putea cere o marire de salariu sau poate va trebui sa lucrati in plus ca sa luati bani, ca altfel n-ar putea justifica banii, sefii vostri.
BALANTA
Va asociati cu niste oameni ca sa lucrati la un proiect nou nout, poate e un job particular, oricum, de undeva or sa s-apara niste bani pe care-i veti lua in mod constant.
SCORPION
Se poate sa va aflati pe o lista de promovare dar o sa trebuiasca sa dati concurs, unii dintre voi, sa va luptati pentru un titlu, ca sa castigati un salariu mai bun.
SAGETATOR
Veti primi, poate, o recompensa, fie ea si simbolica, desi par sa fie si bani la mijloc, pentru munca depusa si o sa lucrati cu mai multa implicare de-acum inainte.
CAPRICORN
Va cauta cineva din strainatate, poate ca sa lucrati impreuna sau ca sa petreceti un week-end ori un concediu, sa va deconectati, sau sa va cunoasteti mai bine.
VARSATOR
Se pare c-o sa fiti mult mai constiinciosi la job, sa fiti prompti in replica – sefii au pretentii mari de la voi, poate mai mari decat pan-acum.
PESTI
Activitatile de grup or sa v-aduca succes, poate practicati un sport, va puneti in valoare un talent, ori poate munciti in particular si ies bani.,

Sursa: http://stirileprotv.ro