Tags

Related Posts

Share This

Azi 25 Noiembrie

SĂGETĂTOR
Daţi o petrecere în cinstea voastră sau a altcuiva din familie, orice prilej e bun să chefuiţi şi să revedeţi oameni dragi.

CAPRICORN
Se poate să vă-ntâlniţi la o cafea cu un viitor partener de afaceri şi să se contureze o afacere, să câştigaţi bani frumoşi împreună.

VĂRSĂTOR
Reuniune amicală, poate sunteţi împreună cu grupul într-o excursie să vă distraţi, aveţi nişte preocupări comune care va ajuta să vă petreceţi timpul liber cu aceşti prieteni.

PEŞTI
Daţi o fugă în oraşul vecin să revedeţi nişte oameni dragi, poate e un târg cu produse de sezon, sau e un spectacol, un meci, e un eveniment.

BERBEC
Lume nouă pe-acolo pe unde veţi ajunge, o să schimbaţi impresii, poate primiţi vreo ofertă de job, intraţi într-o relaţie sentimentală sau vă distraţi pur şi simplu.

TAUR
Foarte posibilă reuniune de familie sau e o petrecere la voi acasă, e un reviriment dintr-un motiv anume – că sunteţi foarte fericiţi, se-ntâmplă ceva în familia voastră.

GEMENI
O să vă duceţi la o ceremonie, e un eveniment la care o să vă întâlniţi cu oameni dragi şi o să cultivaţi relaţiile cu unii dintre oamenii speciali.

RAC
Se pare c-o să umblaţi la resursele familiei că să vă distraţi cu toţii, ieşiţi la film, la teatru, sau invitaţi pe cineva pe la voi, la masă.

LEU
Vi se împlinesc nişte aşteptări, va caută cineva drag, va invita în oraş, la film, la plimbare, dar se poate să vă duceţi şi la o ceremonie mai cu prietenii.

FECIOARĂ
Sunt ceva evenimente prin târg şi o să ajungeţi la câteva dintre ele, dacă nu cumva la toate, pentru că disponibilitate aveţi, bani s-ar găsi, deci, vă duceţi.

BALANŢA
Foarte posibil rendez vous şi veţi lua o decizie care poate duce la căsătorie, după sărbători, sau pe la primăvară – vedeţi cum stau lucrurile.

SCORPION
Se pare că n-o să fiţi entuziasmaţi de întâlnirea cu cineva care va invita la masa ori la cinema, la teatru, la concert, e o relaţie care promite – dacă sunteţi la început.