Tags

Related Posts

Share This

Azi 25 Noiembrie 2014

O sa aflam cum sa iesim dintr-un impas, la cine sa apelam, eventual, daca nu ne descurcam si o sa stim cum sa ajungem la inima celui pe care-l iubim, ca sa nu ratam sansa de a fi fericiti.
BERBEC
Poate vi se da altceva de facut si care sa va puna si mai bine in valoare si sa castigati mai mult decat pana acum, ceva bun tot trebuie sa se intample. E posibil sa fiti “in carti” pentru o promovare insa va trebui, poate, sa dati concurs, vreun test, ca mai sunt si alti amatori.

FECIOARA
Se contureaza un castig banesc, dar si unul de imagine, poate va fi o iesire la rampa cu un proiect care se va dezvolta frumos si anul viitor. Foarte posibil randez-vous si o sa aflati noutati referitoare la viitorul vostru in doi, poate vreti sa deveniti parinti.
BALANTA
Ati putea primi un accept si sa incepeti lucrul, poate plecati in strainatate, va duceti la o specializare sau pot fi niste cursuri pentru care dati vreo proba eliminatorie. Posibila intrevedere cu cineva care vrea sa va convinga sa intrati intr-un parteneriat de afaceri si poate iese ceva.
SCORPION
Se poate sa luati niste bani in plus, poate vindeti un obiect care v-ar aduce o suma frumusica in cont numai sa nu fiti la mare stramtorare ca sa faceti asta. O revenire la vremuri mai bune si o sa tineti minte sa nu repetati niste greseli care v-au adus neplaceri in cuplu.
SAGETATOR
Se poate sa luati, in sfarsit, acei bani pe care nu i-ati primit acum un an, doi, daca nu mai multi si sa faceti un capital, sa nu-i cheltuiti imediat. Ati putea sa va luati cu ei ce va place, si cu si fara o ocazie speciala. Ati putea foarte bine sa primiti si un cadou.
CAPRICORN
Posibila negociere si o sa obtineti acele plusuri pe care nu vi le dadeau, in ruptul capului, sefii, autoritatile si o sa faceti progrese considerabile. O sa puneti punctul pe ā€œIā€ intr-o chestiune care tine de viata de cuplu si o sa inlaturati tot ce nu va convine.
VARSATOR
Or sa vi se recunoasca niste merite si poate luati o prima, un salariu de merit, la sfarsitul anului sau vi se da un proiect care sa va ridice in rang. Anumiti prieteni conteaza pe ajutorul vostru si o sa va “rupeti’ din timpul vostru liber sa-i ajutati.
PESTI
Se observa rezultate bune la slujba, la scoala si o sa va ridicati la alt nivel, poate fi momentul vostru de glorie si sa fiti sclipitori. Vi se face o oferta de lucru dupa ce o sa va consultati cu familia veti decide ce sa alegeti, sa nu sufere ai vostri.

Sursa: http://stirileprotv.ro