Tags

Related Posts

Share This

Azi 25 Martie

BERBEC
Vă reuşesc iniţiativele şi o să faceţi progrese în sfera profesională, după care or să vină şi banii – de lună viitoare vor fi mai mulţi; vă sporesc veniturile.

TAUR
Poate vi se aprobă o cerere, vi se dă acceptul pentru un proiect care v-ar aduce bani şi un plus de vizibilitate, lucru pe care-l aşteptaţi de multă vreme.
GEMENI
Vă contactează o persoană care vrea să lucraţi împreună şi oferta e de luat în seamă. Acum, mai mult ca oricând puteţi valorifica la maximum orice colaborare.
RAC
E momentul să vă faceţi curaj să vă mutaţi la alt serviciu sau să daţi concurs pentru un post de conducere, să vă puneţi în practică experienta acumulată.
LEU
Foarte posibilă legalizare, poate după ce mai daţi o raită pe la nişte ghişee să luaţi o semnătură, o adeverinţă şi o să se-ncheie o tevatură.
FECIOARĂ
O revedere emoţionantă sau o să vorbiţi măcar pe net cu cineva care nu poate ajunge prea curând la voi – poate de Paşte? O să aflaţi ce şi cum.
BALANŢA
O s-aveţi noroc la un interviu sau la examen, la şcoală – şi de aici se poate contura un succes profesional, o avansare, un plus salarial, nişte bonusuri.
SCORPION
Se poate să fie mai mult de lucru la serviciu în perioada asta dar vor fi şi bani – pregătiţi-vă doar să rezistaţi eforturilor, să vă dozaţi energia.

SĂGETĂTOR
O să vă puneţi în valoare nişte aptitudini, poate vă duceţi la un curs de perfecţionare şi să lucraţi în domeniul respectiv de-acum înainte.
CAPRICORN
Poate angajaţi nişte meseriaşi să repare, să construiască câte ceva pe-acasă şi o să fiţi, poate, mai strâmtoraţi cu banii, că o să coste mult.
VĂRSĂTOR
Un rezultat favorabil de la şcoala de la un examen, un interviu, o să vă descurcaţi frumos la activităţile de tip intelectual şi la cele de grup.
PEŞTI
Posibilă negociere prealabilă, până să semnaţi un contract şi o să aveţi de rate şi facturi, se va schimba situaţia financiară, în bine.