Tags

Related Posts

Share This

Azi 25 Mai

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 25 Mai 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
Reuniune cu colegii – poate plecati la un team-building sau e doar un eveniment la care o sa va duceti dupa orele de program, poate fi o festivitate.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
Se intrevede o indeletnicire de timp liber sa va ocupati de copiii – poate faceti miscare impreuna sau e o activitate care le dezvolta creativitatea.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
Va dati tot interesul sa rezolvati niste situatii incalcite, sa obtineti aprobari, sa treceti cu bine de niste probe de examen sau sa faceti impresie buna la un interviu.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
O sa faceti plati ca sa nu ramaneti datori pe la institutiile statului, sa scapati de rate si facturi si apoi sa vedeti cu ce bani ramaneti.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
Se precipita niste evenimente si poate ca pana luni trebuie sa predati o lucrare, o situatie, sa dati un raspuns referitor la semnarea unui contract.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
O sa fie ceva tevatura pana veti incasa banii cuveniti, sa puneti ordine in hartiile cu care sa va duceti la semnat, sa vi se dea unda verde pentru un job.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
Pana la sfarsitul programului puteti lua semnatura necesara pe un act, si o sa mergeti mai departe cu achizitionarea unei locuinte sau altceva pentru casa.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
O sa adunati bani din mai multe directii si o sa-i tineti pe loc pana veti strange suma necesara unei investitii, ca sa va luati o masina noua, ori poate ca sa plecati in vacanta.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
Posibila negociere si, daca nu picati de acord in toate privintele cu partenerii de afaceri, cu angajatorii, lasati pe luni sau marti semnarea contractului.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
E o speranta de bani de la serviciu si o s-aveti de cheltuiala mai des ca s-au cam adunat datoriile si aveti nevoie si de bani pentru week-end, sa va distrati.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
O sa fiti cooptati intr-o activitate care sa va readuca in centrul atentiei, veti capata un plus de prestigiu, si veti urca pe o noua treapta ierarhica.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
Se poate sa depuneti mari eforturi ca sa duceti la bun sfarsit o situatie care depinde in mare masura de altii – poate lasati pe luni treburile mai complicate.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 25 Mai 2012