Tags

Related Posts

Share This

Azi 25 Mai 2015

Gemenii se confrunta o situatie neprevazuta, iar Berbecii au discutii cu persoana iubita.E nevoie de perseverenta, de bunavointa, pentru ca lucrurile nu merg dupa bunul nostru plac, ci doar din aproape-n aproape, ca sa ne intre prin toti porii, sa constientizam procesul in sine.
Horoscop 2015 BERBEC – O s-aveti de dat un examen si o sa fie un consum nervos, dar se observa succes si-o sa mergeti mai departe sa va continuati ascensiunea. O discutie intre patru ochi cu fiinta iubita ar putea pune lucrurile la punct si sa reveniti la atmosfera de liniste si pace.

Horoscop 2015 TAUR – Veti gasi o varianta salvatoare cu banii de care aveti nevoie ca sa platiti o rata consistenta, poate cereti o amanare sau va fi stearsa, pur si simplu. Sa speram ca o sa gasiti sustinere la cei din jur si o sa lucrati impreuna, ca sa va primiti banii de care-aveti atata nevoie
Horoscop 2015 GEMENI – E posibil sa va confruntati cu niste situatii neprevazute si sa trebuiasca sa luati decizii prompte, sa va orientati la fata locului. Poate-ar fi bine sa va faceti niste analize medicale dac-aveti ameteli sau dureri de cap ori apar unele manifestari mai ciudate, asa.
Horoscop 2015 RAC – Poate va trebui sa munciti mai mult decat de obicei la serviciu si sa va ganditi si la o alternativa, un job cu care vrea sa va ademeneasca un angajator. Or sa va zboare banii din buzunar poate pentru ca nu veti rezista tentatiilor din vitrine sau o fi vreo rata nemiloasa de achitat.

Horoscop 2015 LEU – Posibile noi provocari si la slujba, si in particular si o sa aflati ce se asteapta de la voi si de ce sunteti in stare – ca usor n-o sa fie, ci o sa descarcati adrenalina, forte. Va asociati cu niste oameni ca sa lucrati la un proiect care v-ar aduce bani si o sa va bucurati de stima celor din jur.
Horoscop 2015 FECIOARA – O sa faceti cumva sa eliminati disensiunile din cadrul grupului cu care lucrati sau poate duceti problemele acasa si se vor isca si acolo discutii si-ar fi o greseala. Poate reusiti, totusi, sa va puneti de acord cu fiinta iubita, sa rezolvati niste aspecte care tin de viata de familie.
Horoscop 2015 BALANTA – Ati putea definitiva o situatie si sa va vedeti mai departe de drumul vostru la slujba, la scoala sau poate ca sa deveniti proprietari, va luati casa, masina. Se poate sa incepeti o afacere si o sa faceti apel la toate resursele interioare ca sa iasa un lucru de mare calitate.
Horoscop 2015 SCORPION – O sa cadeti la o intelegere cu banca, sa va reduca dobanda, sa va refinanteze creditul, sa faca niste inginerii financiare ca sa va descurcati si mai bine cu banii. O problema de sanatate revine si daca nici de data asta nu-i acordati maximum de atentie o s-aveti de tras, nu gluma.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Interactionati cu diverse persoane care va pot fi de folos in afaceri, in particular, si poate puneti pe hartie strategii, ca mai apoi sa semnati contractele. E posibil sa-l vedeti intr-o alta lumina pe cel de langa voi si sa-i acordati mai mult credit, sa lasati suspiciunile la o parte.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Se poate sa cheltuiti niste bani pentru copii sau ca sa reluati una dintre activitatile preferate si va trebuie un abonament, sa achitati o taxa. O sa primiti o oferta de lucru si o veti intoarce pe toate fetele inainte de a zice da.
Horoscop 2015 VARSATOR – Va bate gandul sa va perfectionati intr-un domeniu ca sa aveti un salariu bun sau mai bun decat cel de-acum si o sa cheltuiti niste bani pe treaba asta. Se pare c-o sa cheltuiti niste bani ca sa va puneti casa la punct, sa va mutati, poate, daca vreti mai mult spatiu.
Horoscop 2015 PESTI – Poate veti lua o decizie referitoare la spatiul locuibil, mai construiti o incapere sau afara, in curte, un garaj, o magazie sau un foisor unde sa va beti cafeaua. Cineva din familie se poate sa aiba nevoie de ingrijiri medicale si sa va ocupati de programare, consult, tratament.

Sursa: http://stirileprotv.ro