Tags

Related Posts

Share This

Azi 25 Mai 2014

Astazi, sagetatorii ar putea sa isi gaseasca sufletul pereche si sa inceapa o viata noua, in timp ce capricornii se pregatesc pentru o zi speciala, poate cu invitati la un gratar sau la o sueta.
BERBEC
O plecare spre o zona de agrement v-ar revigora si se poate sa va-ntalniti si cu o persoana scumpa la vedere si sa fie o mare bucurie, un cadou pe care vi-l faceti. Apare in carne si oase cineva de care sunteti atasati sufleteste, iar pentru unii dintre voi poate fi prima vedere la fata cu cineva de care o sa va indragostiti.

TAUR
Puteti da o fuga prin imprejurari, asa cum, la fel de bine va puteti petrece mare parte din zi in oras, cu prietenii sau in doi, daca sunteti la inceputul unei relatii. Acel cineva, la care visati cu ochii deschisi, poate aparea din clipa-n clipa si sa petreceti cateva ore bune impreuna, sa fiti fericiti.
GEMENI
Ati putea iesi la socializare, sa reactualizati vechi prietenii, poate va invartiti si de o noua slujba, fie ea si o colaborare. Puteti reveni la sentimente mai bune fata de cineva care-o fi gresit fata de voi si o sa decurga in termeni buni relatia.
RAC
E posibil sa intalniti o persoana speciala la o nunta sau o fi alt gen de eveniment festiv si sa va-ndreptati spre casatorie. Oferta de la job, asa, pe nepusa masa si daca nu va retine ceva serios la actualul serviciu poate acceptati oferta.


LEU
Poate-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri si va ocupati de pregatiri, de invitati, ca sa se simta toata lumea bine, sa fie un regal. Va iese-n cale o persoana de care n-o sa vreti sa va mai despartiti si poate fi pasiunea vietii voastre, sa stiti!
FECIOARA
O intalnire cu cineva cu care poate ati avut vreun diferend si o sa dati deoparte supararea, si relatia o sa decurga frumos, c-aveti nevoie unul de celalalt. Se poate sa primiti ceva in dar, o invitatie la masa, la un spectacol, cateva ore de relaxare la un spa.
BALANTA
Iesiti pe la mondenitati – invitatiile curg si se poate sa faceti noi cunostinte, unii dintre voi o sa umpleti un gol sufletesc – c-o sa-ncepeti o relatie. O sa apara cineva in viata voastra sentimentala si o sa aveti parte de clipe fericite, asa cum, poate, n-ati mai avut demult.
SCORPION
O intrunire de familie o sa v-aduca o bucurie, poate se casatoreste cineva sau a venit pe lume un copilas, si veti sarbatori momentul, oricum, un prilej festiv tot va fi. Poate incropiti de o plecare in afara localitatii ca sa revedeti pe cineva de care va e dor, chiar daca bugetul e redus.
SAGETATOR
O sa treceti in revista mondenitatile, se poate sa va implicati activ in vreuna dintre ele, ca sa fie totul la un standard inalt. Se prea poate sa va gasiti sufletul pereche si sa incepeti o viata noua, sa construiti o relatie care sa v-aduca implinirea pe toate planurile.
CAPRICORN
Se va crea un bun context pentru afirmarea in plan social, poate castigati un concurs, ori apareti in public pentru ca lansati un produs ori va faceti remarcati prin altceva. Se poate ivi un motiv special sa chemati niste prieteni pe la voi, sa stati la un gratar, la sueta pana tarziu.
VARSATOR
Program incarcat, o sa iesiti pe afara, sa va vedeti cu prietenii, poate dati o fuga la malul marii ori la munte, sa respirati aer curat. Va scoate cineva drag la plimbare, poate va duceti intr-o vizita sau ajungeti la un spectacol, un concert.
PESTI
Se prea poate sa descoperiti niste bani de care nu stiati sau uitaserati de ei si o s-aveti de buzunar, de o inghetata, o cafea, sa va deconectati, undeva la o terasa. E posibil sa va faca niste prieteni cinste cu un pranz in oras ori cu un film, sau intrarea la un meci.
Sursa: http://stirileprotv.ro