Tags

Related Posts

Share This

Azi 25 Iulie 2014

Astazi, berbecii s-ar putea aventura la un drum neplanuit, o destinatie de vara, pentru relaxare. Iar racii sunt recompensati cu bani, cadouri sau zile libere.
BERBEC
Se poate sa luati tren, avion, masina si sa nu va opriti decat la o destinatie de vacanta, sa faceti plaja, baie, in ocean, in mare, intr-un rau, lac, sa va revigorati. Veti nimeri intr-o conjunctura speciala si poate veti face cunostinta cu cineva care poate fi sufletul vostru pereche.

TAUR
Se poate sa va dati intalnire cu rudele, undeva la iarba verde, la padure, sau sa stati la un gratar in curte la voi, in fata blocului. Poate-o sa va ocupati mai mult de casa, poate faceti niste reparatii capitale, construiti inca o camera, un etaj, poate.
GEMENI
Va pot intra niste bani si sa va luati ceva pentru cosul de picnic sau sa plecati mai departe, intr-o drumetie la munte, ori prin statiunile de pe litoral. E rost de distractie, fie si cu grupul de colegi, va duceti la un spa, la un team buiding, la refacere.
RAC
O recompensa baneasca, un cadou, sau poate o zi libera, adaugata la acest week-end sau la zilele de concediu – un bonus. Va invita cineva la film, la o inghetata, la o plimbare pe aleile parcului, pe faleza, sau la strand.


LEU
Se rezolva o chestiune care treneaza de multa vreme si o sa plecati linistiti in vacanta sau macar pentru doua, trei zile, sa respirati alt aer, sa va destindeti. Va parvine un rezultat de la un laborator de analize medicale si o sa stiti cum sa va tratati, daca e vreo problema.
FECIOARA
O sa va lasati antrenati intr-o activitate de timp liber, poate plecati cu grupul intr-o excursie, o drumetie, practicati unul dintre sporturile preferate, cu prietenii. Se poate sa pregatiti un party pentru cineva apropiat si sa fie ceva alergatura, dar sa iasa totul la mare arta.
BALANTA
Se contureaza o serie de mici evenimente de la care nu veti lipsi, c-aveti ceva de spus, de facut si poate se-ntampla ceva important pentru voi, pe-acolo. Poate plecati de azi la malul marii sau intr-o vilegiatura, sa va rupeti de stresul zilnic, de serviciu, rate, facuturi.
SCORPION
Vine cineva de la drum lung si va faceti program de vizite, plimbari pentru zilele de week-end, sa va reconectati la spiritul acestei relatii. Ati putea da o fuga la munte sau la mare, daca n-aveti treburi care sa va tina legati de casa.
SAGETATOR
Parc-ar avea de unde sa va intre niste bani si o sa vedeti daca intra-n calcul o minivacanta intr-un peisaj insorit, sau va duceti la strand, pe undeva mai aproape. Se poate sa aflati daca-ati luat un examen, ati castigat un concurs ori vi se va inmana un premiu pentru o munca de exceptie.
CAPRICORN
Intalnire care va redeschide o rana sufleteasca mai veche, si o sa fiti dispusi sa faceti acele concesii care sa reinnoade firul relatiei. O veste buna de la cineva care nu v-a uitat si vrea sa va-ntalniti, sa mergeti mai departe cu relatia de dragoste.
VARSATOR
O s-aveti un ragaz pana luni, sa va ganditi la oferta de lucru care v-ar putea scoate dintr-o incurcatura financiara. E posibil sa intre niste bani in casa si s-o porniti la drum, prin imprejurimi, sa schimbati peisajul.
PESTI
Surprize placute din partea fiintei iubite, a copiilor sau poate aveti voi o initiativa care sa le priasca tuturor alor vostri. O sa revina cineva in viata voastra amoroasa si n-o sa lasati sa treaca, o a doua sansa pe langa voi, veti profita din plin.