Tags

Related Posts

Share This

Azi 25 Ianuarie 2013

VARSATOR – Se poate sa prelungiti sau, dimpotriva, sa nu prelungiti un contract si sa vedeti cu ce mergeti mai departe pe langa jobul permanent, ce colaboratori pastrati.

PESTI – E posibil sa vindeti sau sa cumparati o casa, pare sa fie ceva tevatura, negocieri, probabil, si o s-o scoateti la liman cat mai aproape de ce v-ati propus.

BERBEC – Va asociati cu niste oameni si puteti demara un proiect, sa obtineti beneficii in foarte scurt timp si poate or sa v-ajunga banii pentru o investitie in locuinta.

TAUR – Se poate sa cheltuiti mai multi bani decat v-ati propus: pot aparea facturi mai incarcate decat in lunile precedente, la telefon, la caldura.

GEMENI – E posibil sa faceti niste drumuri in plus ca sa legalizati un act, o situatie si n-ar fi exclus sa se amane pentru o alta data definitivarea actelor.
RAC – O sa va ambitioneze neincrederea pe care-o manifesta cineva care conteaza pentru voi si o sa faceti tot ce va sta in putinta sa dovediti contrariul.

LEU – O sa duceti niste tratative cu partenerii de afaceri, sa obtineti niste inlesniri ca sa aveti timp si de familie, de copii, sa le puteti face pe toate, nu numai jobul.

FECIOARA – E de presupus c-o sa recuperati acei bani pentru care ati facut diverse interventii si-o sa achitati datoriile lunare, plus ce s-a ivit intre timp.

BALANTA – O situatie avantajoasa de care-ar fi pacat sa nu profitati, sa acceptati o colaborare de pe urma careia v-ar intra mai multi bani in casa.

SCORPION – Puteti avea norocul sa obtineti o pasuire din partea unei banci si sa va platiti luna viitoare datoria, asta pentru c-or fi intervenit niste urgente.

SAGETATOR – O invitatie de plecat intr-o drumetie, la schi si intelept ar fi sa verificati masina, sa treceti pe la service si sa conduceti cu mare grija.

CAPRICORN – E posibil sa revizuiti un contract, sa cadeti la pace in anumite privinte, sa va fie mai usor de-aici incolo si sa luati niste bani in plus, eventual.