Tags

Related Posts

Share This

Azi 25 August 2014

Horoscop zilnic 25 august 2014. Varsatorii au posibilitatea de castiga mai multi bani de la locul de munca si din colaborari
BERBEC – Vi se incredinteaza un nou proiect, va lansati intr-o cursa-maraton ca sa obtineti o functie, un salariu mai mare, sa capatati “detenta” in afaceri. Va intereseaza bunastarea familiei, si o sa luati diverse lucruri pentru casa, sau plecati in week end pe undeva.

TAUR – Se observa bani, dar mai ales cheltuieli, or fi unele situatii neprevazute, poate copiii au nevoie de cate ceva sau o problema de sanatate inghite bani. Puteti reface o relatie sentimentala, o casnicie, cu aceeasi persoana sau o fi cineva nou-nout.
GEMENI – V-ati putea schimba casa, masina, sa faceti unele modificari de care sa fie incantati ai vostri, poate zugraviti sau veniti cu niste decoratiuni interioare. Ati putea semna un act de proprietate, sa treceti pe la notar sa autentificati un act, sa obtineti niste drepturi.
RAC – Se pare c-o sa va consultati cu partenerul de viata, cu parintii, ca sa vedeti daca e momentul sa va mutati la alt serviciu sau la alt domiciliu. Va pregatiti de un examen, un interviu si o sa aveti parte de o reusita, cerul tine cu voi, zilele-astea.

LEU – Va cultivati un talent, poate urmati niste cursuri si-atunci o sa scoateti si niste bani din
FECIOARA – O sa puteti definitiva o situatie, sa va angajati undeva, sa castigati o suma de bani, sa urmati cursurile unei scoli, sa plecati in strainatate sa munciti sau sa invatati. E posibil sa faceti o achizitie pe bani multi, fie chiar si in rate, ca sa nu ramaneti lefteri.
BALANTA – Poate reusiti sa acordati mai multa atentie sanatatii, treceti pe la medic, faceti si un set de analize, sa stiti cum stati si ce medicamente sa luati la indemnul specialistului. O sa va puteti expune un punct de vedere si sa faceti tot posibilul sa cadeti la pace cu un angajator, sau o fi un prieten.
SCORPION – Se poate sa stati la masa tratativelor pana veti obtine tot ce v-ati propus de la niste parteneri de afaceri, sponsori, sa bateti palma pentru un contract. O reuniune de grup sa desfasurati activitati deconectante, poate pentru o luna, doua, cat va mai tine vremea frumoasa.
SAGETATOR – O noua provocare in cariera, poate primiti unda verde pentru o plecare in strainatate la munca sau va perfectionati la vreo scoala, sa capatati notorietate. Se va gasi un soi de recompensa pe care sa v-o inmaneze un sef, vreo autoritate care v-a apreciat performantele.
CAPRICORN – Poate faceti unele presiuni sa va luati banii cuveniti, dati un telefon, va-nscrieti in audienta sau va duceti acasa la cei carora le-ati imprumutat bani. Poate mai lasati de la voi in relatia cu partenerul de suflet, c-o fi intr-o perioada mai delicata, munceste mai mult, nu i-o fi ajuns concediul.
VARSATOR – Ati putea castiga mai multi bani, fie de la actualul serviciu, fie din particular, aveti vreo colaborare, sau poate vindeti ceva care v-ar umple contul. Relatia voastra sentimentala are toate sansele sa avanseze catre o logodna, casatorie sau oricum, va fi una armonioasa.
PESTI – O sa intrati intr-o noua etapa de viata personala, in care va trebui sa depuneti eforturi suplimentare ca sa luati un credit, sa va luati casa, ori masina. Se poate lua o decizie referitoare la viata de cuplu si poate o sa va casatoriti, sa aveti curajul sa deveniti parinti.
buzunar pentru taxele de inscriere – manuale, diverse. Ati putea semna un contract de angajare si sa fie in conditiile pretinse de voi, sa considerati c-ati facut o alegere buna.

Sursa: http://stirileprotv.ro