Tags

Related Posts

Share This

Azi 25 Aprilie

Horoscop Neti Sandu Azi 25 Aprilie

Bună dimineaţa eclipsă parţială de Lună şi nou trebuie să fim cu garda sus.
Berbec – Demersurile care ţin de bani vă reuşesc cu condiţia să fiţi cu ochii în patru când primit sau când daţi bani. Să aveţi grijă să nu blocaţi contul, pinul sau să aruncaţi cu banii pe fereastra am zis.
Taur – sar putea să luaţi o decizie la profesie poate acceptaţi un job nou sau veţi reînnoi un contract dacă nu se profilează altceva la orizont.
Gemeni – Este loc de mai bine la slujbă şi poate veţi primi răspunsul la o cerere formulată de curând şi în care cereţi bani, aparaturi, mă rog nişte înlesniri.
Rac – E posibil să încasaţi nişte bani şi aveţi tot odată şi plăţi de făcut că trebuie să achitaţi, rate, facturi, taxe, asigurări şi toate costa.
Leu – Ar mai fii un pic de aşteptat până să vină şi promovare, o să fie de lucru şi trebuie să-i prindeţi pe şefi în toane mai bune ca să le cereţi un post mai bună.
Fecioara – Se detensionează atmosfera de la slujbă, dar o să fie în continuare un maraton, adevărat maraton adică va fi o muncă solicitantă şi de durată.
Balanta – O să aveţi de semnat nişte acaţe să perfecţionaţi o situaţie care ţine de sfera bancară şi o să fie un consum nervos până veţi obţine toate semnăturile.
Scorpion – Se anunţă o zi solicitanta cu eforturi prelungite şi poate o comunicare deficitară cu ceilati care au aşteptări mari de la voi.
Săgetător Convocare în biroul şefilor al unor autorităţi care vreţi să primiţi un accept o înlesnire ceva fără de care nu puteţi avansa spre etapa următoare.
Capricorn – Întâlnire de afaceri iniţiative, opiniile voastre vor fi destul de bine primite de către cei cu care lucraţi şi dacă vor fi şi de acord întru totul vă apucaţi de treabă.
Vărsător – Aţi putea face rost de bani să cumpăraţi ceva de care aveţi mare nevoie poate faceţi cuiva un cadou de sărbători este un gest de recunoştinţă faţă de cineva care va fost de ajutor.
Pesti – E posibil să faceţi nişte drumuri suplimentare până veţi lua şi ultima semănătura pe un act ca să intraţi într-un examen să luaţi o licenţă.