Tags

Related Posts

Share This

Azi 24 Iunie 2015

Leii au parte de reusite in lant, iar Capricornii isi lamuresc problemele cu partenerul.O s-avem spor la orice fel de activitate în care-o sa ne implicam si, daca o sa fim si cat se poate de vigilenti, sa nu ne scape niciun amanunt, o sa avem parte de reusita.
Horoscop 2015 BERBEC – E posibil sa dati avansul pentru o locuinta ori s-o platiti integral, in cel mai fericit caz, sau v-apucati doar de o renovare si o sa fie ca… noua. O sa refaceti puntile de legatura cu cineva care a disparut, o vreme, din viata voastra si o sa puneti mult mai mult suflet.

Horoscop 2015 TAUR – Se-anunta o reusita la drum, poate revedeti pe cineva drag sau dati de un sponsor care-o sa va finanteze o lucrare de proportii si o sa va asigurati un venit consistent. Se pare c-o sa vi se faca o oferta de lucru si, daca sunt conditii mai bune decat la actualul loc de munca, va duceti.
Horoscop 2015 GEMENI – Ati putea demara o afacere si sa mearga totul ca pe roate, sa va asociati si cu alti oameni ca sa nu lucrati pana la epuizare, ci, mai cu masura. Se iveste ocazia sa plecati intr-o excursie, sa platiti mai putin decat costul de catalog si sa-i faceti o surpriza partenerului de cuplu, aceasta iesire.
Horoscop 2015 RAC – Se prea poate sa-ncepeti o viata noua, sa va duceti la alt serviciu ori sa-ncepeti niste cursuri ca sa puteti spera la un salariu mai bun si poate la o functie. O sa faceti niste achizitii, printre care s-ar putea sa fie si o masina, daca nu vi s-a putut repara la service.
Horoscop 2015 LEU – Reusitele se tin lant la voi, dar sa nu care cumva sa ignorati problemele de sanatate, c-or sa va taie tot elanul cand or sa se adune toate gramada. Sunteti pe punctul de a lua o decizie care sa va elibereze de un stres, poate are legatura cu serviciul, cu un transfer.
Horoscop 2015 FECIOARA – E posibil sa incasati niste bani si s-aveti de facut plati, sa va achitati de toate obligatiile, ca sa stiti de ce sume dispuneti pentru plecarea in vacanta. Or sa va caute niste oameni care vor sa va implicati intr-o actiune de voluntariat, probabil, si se poate sa va-nscrieti acum intr-o fundatie.
Horoscop 2015 BALANTA – O sa lucrati intr-un ritm mai alert sau va luati inca un job, doar pe o perioada limitata cel de-al doilea serviciu, si o sa va suplimentati veniturile. S-ar putea sa va invite cineva intr-o statiune de agrement, fie in weekend, fie in concediu, vedeti cum va convine.