Tags

Related Posts

Share This

Azi 24 Iunie 2014

Fecioarele pot intalni astazi o noua dragoste. Cat despre nativii din zodia Leului, acestia afla vesti bune despre un credit bancar.
BERBEC
O stare de bunadispozitie, la auzul unei vesti sau vine cineva pe care nu l-ati mai vazut de un car de ani si poate se va schimba ceva – in bine – in viata voastra. O invitatie la un suc, o inghetata, sa stati la povesti cu cineva de care va simtiti din ce in ce mai atrasi sufleteste.

TAUR
Se prea poate sa reluati o negociere si sa va puneti de acord, sa semnati contractul, iar daca nu e nicio graba poate-l parafati dupa 1 iulie. Partenerul de cuplu are nevoie de toata intelegerea voastra si poate o sa fiti si mai rabdatori pana la sfarsitul lunii iulie.
GEMENI
O atmosfera mult mai buna atat la job, cat si in familie, poate si atitudinea voastra e diferita si lucrurile merg de la sine – o sa fie frumos. Se poate sa renuntati la o colaborare in favoarea alteia, ca sa lucrati cu mai multa placere si poate pe alti bani.
RAC
Or sa va convoace niste prieteni la o actiune care sa va puna in valoare un talent, sa va si destindeti, poate faceti miscare, practicati un sport de agrement. Cineva aflat la mare distanta va cauta sa reluati o relatie sau doar sa va-ntalniti ca are sa va comunice niste noutati.


LEU
LEU
Se poate sa aflati ca vi s-a aprobat cererea de credit bancar si o sa nimeriti si o dobanda convenabila, cat sa nu va para rau c-ati luat bani cu imprumut. Poate organizati o escapada turistica la sfarsit de saptamana cu prietenii si puneti la punct toate detaliile de pe-acum.
FECIOARA
E posibil sa primiti o bonificatie sau sa va luati dobanda de pe urma unui depozit de la banca, sa stiti pe ce puteti conta daca apar, cumva, cheltuieli neprevazute. E posibil sa intalniti pe cineva care sa corespunda idealului vostru si sa se creioneze o relatie asa cum ati visat.
BALANTA
Se poate sa repurtati un succes personal, sa luati un examen, sa fiti numiti intr-o functie la care aspirati de multa vreme. Se poate sa autentificati un act la notar, perfectati o situatie ca sa primiti bani sau drepturile cuvenite.
SCORPION
Incep sa capete contur niste chestiuni care v-au dat ceva batai de cap de vreun an si jumatate incoace si o sa stiti pentru ce ati muncit si ati suferit, probabil. Se poate sa luati o decizie referitoare la viata in doi si sa va mearga mult mai bine de-aici inainte.
SAGETATOR
Se vine cu o oferta de lucru si inainte de a da raspunsul, va consultati si cu partenerul de cuplu, sa vedeti daca gasiti mai multe argumente pro. Va cauta cineva care crede c-ati putea forma un cuplu si daca sunteti interesati de asa ceva o sa va vedeti mai des, e de presupus.
CAPRICORN
E posibil sa apara niste urgente si sa dati zor sa le rezolvati pe toate ca nu suporta amanare si nu vreti sa ratati niste oportunitati. Ati putea lua bani dintr-o sursa particulara si sa le faceti o surpriza alor vostri sau doar fiintei iubite.
VARSATOR
Se poate sa treceti cu bine de un examen, sa primiti ok-ul pentru plecarea la studii sau sa munciti in strainatate, sa va reinventati. O sa primiti o invitatie la film, la plimbare, luati masa in oras sau stati cu prietenii la o sueta.
PESTI
O zi agitata, cu program incarcat, drumuri de facut si o sa rezolvati tot felul de probleme, dar numai dupa ce le dati de capat tuturor maruntisurilor. O sa aflati de o datorie pe care trebuie s-o platiti pana la sfarsitul lunii, altminteri vi se incarca nota de plata.

Sursa: http://stirileprotv.ro