Tags

Related Posts

Share This

Azi 24 Ianuarie 2013

VĂRSĂTOR – O să-i daţi de capăt unei situaţii complicate şi o să vă puteţi găsi de lucru, să luaţi banii care vi se cuveneau sau să intraţi în posesia unor bunuri.

PEŞTI – Poate va trebui să faceţi o alegere – vă asociaţi cu nişte parteneri de afaceri sau aşteptaţi un moment mai bun care poate fi prin iulie, august.

BERBEC – Le puteţi da o mână de ajutor unor oameni aflaţi în suferinţa sau în pană de idei, poate n-au timp să termine o lucrare şi veţi face un efort colectiv să ajungeţi la liman.

TAUR – Vă puteţi exprima un punct de vedere într-o şedinţă sau să obţineţi tot ce vă interesează în cadrul unor negocieri – şansele sunt destul de mari să reuşiţi.

GEMENI – O să primiţi un aviz favorabil de la o comisie care va da posibilitatea să lucraţi ceva anume, să vă implicaţi în mai multe proiecte deodată.

RAC – Întrevedere cu cineva important – de care depinde viaţa voastră sentimentală – poate e un viitor partener de cuplu – acum un simplu pretendent.

LEU – Vi se împlinesc unele aşteptări: poate vi se da prilejul să intraţi în cursa pentru ocuparea unui post, a unei funcţii, să mai urcaţi o treaptă, poate pe cea mai înaltă din clasament.

FECIOARĂ – O să vă implicaţi serios într-o muncă de pe urma căreia veţi câştiga bani, aprecieri din partea beneficiarilor şi o să vi se deschidă o altă perspectivă.

BALANŢA – E posibil să încasaţi nişte bani şi să vă puteţi lua ce v-aţi propus, să mai plătiţi o rata sau măcar o factură dacă banii sunt insuficienţi pentru o rata.

SCORPION – Vă puneţi de acord cu ai voştri în privinţa unor reparaţii pe care le veţi face acasă, ori din banii strânşi vreţi să cumpăraţi nişte ustensile, aparaturi noi.

SĂGETĂTOR – O să puteţi perfecta diverse acte, să plătiţi taxe, impozite, să legalizaţi o situaţie de care depinde soarta celor din jurul vostru, nu numai a voastră.

CAPRICORN – Încep să se-adune banii din mai multe locuri, să-i ţineţi pe loc, pe cât posibil să-i investiţi, să v-aducă profit – altminteri îi veţi cheltui pe diverse lucruri, utile, de altfel.