Tags

Related Posts

Share This

Azi 24 Decembrie 2014

Astazi, Capricornilor le intra bani in conturi, iar Berbecii au parte de o masa festiva cu familia.
BERBEC
Inainte de masa festiva cu familia ati putea trece pe la cateva evenimente prin oras, o serbare, un targ de bunatati sa aveti ce sa puneti pe masa si sub bradut.

TAUR
Ati putea pleca de azi sau o sa le faceti o vizita celor care locuiesc mai aproape de locul in care o s-ajungeti, daca nu cumva o sa va strangeti cu totii in noaptea asta.
GEMENI
Se poate sa mai dati pe la serviciu numai dac-aveti ceva de primit, bani sau vreun cadou si o sa mai luati in fuga cate ceva in drum spre casa si-ncepeti pregatirile.
RAC
Exuberanta, se-ntampla mai toate acele lucruri pe care vi le doriti cine stie de cand si o sa dati dovada de o mare generozitate fata de toti cei dragi.

LEU
Se poate sa faceti un sacrificiu financiar sa luati si mancare si cadouri, asa cum ati visat, sa le oferiti alor vostri un Craciun de neuitat.
FECIOARA
Dati zor sa rezolvati toate acele lucruri fara de care nu concepeti Craciunul si o sa aveti spor la orice fel de activitati si demersuri complicate.
BALANTA
Se poate sa primiti o invitatie speciala pentru diseara dar n-o sa va lasati familia ca sa va duceti intr-o vizita – mai ales daca puteti merge si maine acolo.
SCORPION
o atmosfera festiva la serviciu, poate va nimeriti si prin oras pe la diverse momente care sa va trezeasca o emotie speciala, iar acasa veti face pregatiri pentru aceasta noapte de craciun.
SAGETATOR
E posibil sa va intre bani si sa mai dati o raita pe la magazine sa luati absolut tot ce credeti de cuviinta, ca sa-i faceti fericiti pe toti cu cei pe care ii iubiti.
CAPRICORN
Va intra banii pe care-i asteptati de la inceputul lunii si o sa mai luati cate ceva, de mancare sau cadouri si o sa va ocupati de casa si de familie.
VARSATOR
O bucurie, vine cineva de care va era un dor nebun sau va cauta, macar la un telefon cineva dupa care vi se topea inima si o sa fie un… regal.
PESTI
Solicitari din toate partile, dar aveti suficienta energie si-o sa va faceti timp pentru toti cei care au nevoie de cate ceva de la voi.

Sursa: http://stirileprotv.ro