Tags

Related Posts

Share This

Azi 23 Noiembrie

(SĂGETĂTOR)
Puteţi pune bazele unei noi afaceri şi să negociaţi cu partenerii, iar contractul să fie semnat peste câteva zile, când Mercur nu va mai fi retrograd. O şansă de a pleca într-o excursie, la invitaţia cuiva care vă iubeşte şi vrea să fiţi împreună zilele astea.

(CAPRICORN)
Vă pregătiţi de un eveniment important – vă mutaţi, faceţi rodajul maşinii pe care v-aţi fi cumpărat-o recent, sau vă luaţi ceva care costă mult. Se poate să le daţi o mână de ajutor unor prieteni care renovează o casă, fac pregătiri de nuntă, botez sau de aniversare, în stil mare.

(VĂRSĂTOR)
Or să vă convoace nişte prieteni la o acţiune care să vă pună în valoare un talent, să vă şi destindeţi – poate faceţi mişcare, un sport sau vă duceţi diseară într-un club. Sănătatea are nişte minusuri şi trebuie găsit ceva care să vă destindă, să vă insufle o stare de optimism.

(PEŞTI)
Se pare c-o să intraţi la cheltuiala, poate vă deplasaţi spre o zonă montană, sau o să le luaţi unor prieteni care se căsătoresc un cadou de nuntă sau de casă nouă. Începe să scârţâie o colaborare cu nişte parteneri care nu-şi respecta promisiunile iniţiale şi până la sfârşitul săptămânii viitoare o să ştiţi ce-aveţi de făcut.

(BERBEC)
O situaţie cu mult neprevăzut, poate fi o confirmare dintr-un birou de şef c-aţi primit o aprobare sau că o să fiţi trimişi cu o treabă anume în deplasare. Emoţii la gândul c-o să revedeţi pe cineva de care depinde relaţia voastră sentimentală şi o să luaţi o decizie.

(TAUR)
Intraţi într-o combinaţie cu nişte prieteni care pot pune umărul la o activitate extraprofesională şi să fie un succes – să căpătaţi un plus de vizibilitate. Se poate să vă conversaţi pe net cu cineva de care vă e dor şi să mai scurtaţi distanţele, să vă ostoiţi dorul de acea persoană.

(GEMENI)
O să vă puteţi recăpăta banii împrumutaţi, bunurile rătăcite, înstrăinate şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă prin împrejurimi, zilele astea. Vă faceţi program de casă – mare parte din zi faceţi curăţenie generală, pregătiri, în vederea musafirilor de mâine şi va fi o muncă în comun.

(RAC)
Or să vă cointereseze nişte parteneri de afaceri să lucraţi la un proiect care să vă ocupe tot timpul – vă gândiţi până luni şi semnaţi, sau nu, contractul. O să încasaţi nişte bani şi-o să aveţi de cheltuială zilele astea, să ieşiţi pe undeva cu ai voştri.

(LEU)
Aţi putea pleca într-o excursie dacă v-aţi reparat maşina, aţi făcut rost şi de bani, v-aţi rezervat şi locuri de cazare, să aveţi unde înnopta. Vă invita cineva în alt oraş, să petreceţi câteva zile – cu un partener anume – o zi de naştere, un botez, o căsătorie.

(FECIOARĂ)
Vă faceţi planuri cu bătaie lungă – să ştiţi pe ce colaborări contaţi, unde o să vă petreceţi sărbătorile, cu cine şi unde – ca să ştiţi şi ce sume să alocaţi în acest sens. Se poate să vă întâlniţi marea dragoste, să revină în viaţa voastră cineva pe care-l credeaţi definitiv pierdut.

(BALANŢA)
Se poate să vă dedicaţi mare parte din timp treburilor gospodăreşti, să zugrăviţi, să reamenajaţi interiorul, poate în vederea unui eveniment festiv. O să fiţi invitaţi de onoare la ziua cuiva de naştere sau o fi o cununie civilă, e un moment festiv.

(SCORPION)
O să definitivaţi o situaţie, faceţi plăti pentru cazare, transport, puteţi pleca şi în deplasare sau la un team building, sau doar la distractrie cu prietenii. Se poate să cheltuiţi nişte bani în plus pentru reparaţia maşinii sau poate vă luaţi una nou nouţă.