Tags

Related Posts

Share This

Azi 23 Noiembrie 2014

Leii pot lua decizia sa se casatoreasca. Cat despre Scorpioni, acestia primesc invitatii la masa in oras.
BERBEC
Poate va cauta cineva din strainatate, v-asteapta sa ajungeti pe-acolo, sa nu se piarda o asemenea relatie, sa va acordati sansa de a fi fericiti. Se activeaza frumos sfera calatorii si puteti pleca intr-o scurta vacanta ca sa va-ncarcati bateriile.

FECIOARA
Ii invitati pe prieteni sau pe finii vostri la o prajitura, la o cafea, sa mai stati la povesti, sa schimbati impresii, sa cereti o parere sau ajutorul, daca va aflati intr-un impas. Se poate sa primiti un obiect pe care vi-l doreati, semn ca exista cineva care e sensibil la preferintele voastre.
BALANTA
O s-aveti parte de o companie pe gustul voatru si poate puneti la cale niste activitati deconectante, poate practicati un sport sau ajungeti la vreo manifestare artistica. Reuniune amicala, poate asistati din tribuna la un meci sau la un concert, dar e posibil sa fiti si implicat activ.
SCORPION
Sunteti mai dinamici decat de obicei si o sa puteti da o fuga pana la cineva care locuieste departe, fara sa resimtiti efortul sau cheltuiala, pentru ca inima vorbeste aici. Poate va scoate cineva la masa in oras si o sa-nceapa o poveste de dragsote care sa arate ca-n visurile voastre.
SAGETATOR
Va puteti deplasa cu mare usurinta, ocazii vor fi de tot felul, evenimente festive, un sejur pe undeva prin tara sau in afara, sa va deconectati. O s-aveti parte de o companie agreabila, indiferent pe unde-o s-ajungeti in cursul zilei si-o sa primiti si vreun cadou.
CAPRICORN
Invitatiile de iesit in lume curg, totul e s-aveti chef si sa faceti o selectie, ca sa va simtiti in largul vostru acolo unde-o sa va duceti. O prezenta feminima o sa va ridice moralul si poate va consultati in privinta unui proiect in care v-ati pus mari sperante.
VARSATOR
Un eveniment de familie, se casatoreste cineva, isi serbeaza ziua de nastere sau ani buni de la cununia civila, religioasa, ori altceva la fel de important. O sa va caute aceea persoana careia-i duceti dorul si e poasibil sa se intrezareasca o relatie solida, o casnicie.
PESTI
Va invita cineva la o sindrofie si o sa va faceti prieteni noi, poate vi se face si vreo oferta de lucru si va-nvartiti de niste bani. Un tete-a-tete, poate luati masa in oras sau pregatiti la voi acasa o cina romantica, veti alege varianta perfecta.
Sursa: http://stirileprotv.ro