Tags

Related Posts

Share This

Azi 23 Martie 2015

Incepem in forta saptamana si demaram proiecte in care credem, recuperam lucrurile care ni se cuvin, ne ocupam de noi si de ai nostri si o sa ne punem la adapost, sa nu ne ia viata pe nepregatite.
BERBEC
Se intrevede o sansa de bani si o s-aveti de rate, facturi, taxe scolare si alte obligatii familiale, care v-au cam stresat in ultima vreme. Puteti castiga un surplus financiar daca intrati intr-o colaborare si veti lucra dupa orele de program.

TAUR
Va puteti gasi un alt job sau poate reactualizati contractul pana veti avea curajul sa va asociati cu alti oameni, sa va croiti alt drum. Se schimba ceva in bine in relatia sentimentala si o sa petreceti mai mult timp impreuna cu partenerul de cuplu.
GEMENI
E posibil sa fiti implicati intr-o activitate care sa va puna intr-o alta lumina sa va etalati si calitatile care-au stat ascunse pana acum. Intalnire importanta, aveti de luat o decizie referitoare la viata de familie si o sa cantariti bine de tot situatia.
RAC
Poate o sa cereti o suplimentare de credit bancii, sa va puteti rezolva acele probleme care inghit bani seriosi, o casa, o masina sau un concediu pentru toata familia. O noua provocare in cariera si poate va luati inima-n dinti sa mai incercati si altceva, ca sa progresati.
LEU
Posibila deplasare ca sa-i dati de capat unei probleme de serviciu, poate va duceti in strainatate sa lucrati cateva luni, un an sau sa urmati niste studii. Intalnire cu o persoana in care v-ati pus mari sperante, sa va intemeiati o familie, sa fiti fericiti.
FECIOARA
Cineva o sa va ofere un job, sa intrati intr-o afacere si intuitia ar trebui sa va spuna ce sa faceti, mai ales daca se impune sa renuntati la actualul serviciu. Se poate rezolva o problema de de sanatate si sa va apucati de treburile complicate pe care le-ati tot amanat.
BALANTA
Se poate sa primiti o recompensa pentru ce ati muncit in ultima vreme si sa vi se dea si ceva nou de lucru – daca nu e o functie de conducere. O sa incasati niste bani din vanzarea unor lucruri, a unei proprietati, ca sa va luati ceva nou nout.

SCORPION
E posibil sa recuperati niste bani, or fi din cei pe care i-ati imprumutat unor prieteni si poate deschideti un cont, ca sa nu-i cheltuiti, s-aveti o rezerva. Vizita cuiva o sa va scoata din toata starea de ingrijorare cu privire la relatia voastra de cuplu – o sa va vina inima la loc.
SAGETATOR
Se poate sa legalizati un act si sa intrati in posesia unor bunuri, poate castigati un proces si veti capata alt statut. Se poate sa revina cineva dupa o lunga absenta si sa reluati o casnicie sau o prietenie pentru ca mai aveti multe de dovedit.
CAPRICORN
O confirmare ca veti lua banii care vi s-au promis, ca vi se vor mai da cateva zile libere sau ca ati fost admisi la o scoala sau la un job. O invitatie la masa, poate sunt cateva lucruri de vorbit fata-n fatza cu fiinta iubita, dupa care sa luati o hotarare.
VARSATOR
Un nou proiect la orizont si o sa va dati peste cap sa va achitati onorabil de toate indatoririle, sa puteti face un salt in cariera. Se poate crea o conjunctura favorabila la serviciu si sa castigati mai multi bani sa faceti un capital pentru zile negre.
PESTI
Intalnire cu un posibil partener de afaceri si o sa va exprimati parerile in privinta conditiilor contractuale, ca sa nu semnati orbeste. Relatia de cuplu poate avansa spre o casatorie iar in cazul unora dintre voi se va vedea daca ati facut o alegere buna sau nu.