Tags

Related Posts

Share This

Azi 23 Mai

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 23 Mai 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
Veti munci mult mai bine, motivati in compania unor profesionisti si o sa va creasca de-aici incolo cota valorica si vor veni si bani pe masura.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
O sa-i puteti aborda pe niste colaborari, parteneri de afaceri sa fixati niste zile sau ore in care sa va-ntalniti sa lucrati si sa faceti tot ce e stipulat in contract.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
O intrunire in scop de afaceri, ca sa puneti niste lucruri la punct si sa luati bani – sunt cateva aspecte importante de dezbatut cu ceilalti participanti.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
Va cauta multa lume care vrea sa lucrati impreuna la ceva in timpul liber – poate fi o munca sezoniera si o sa analizati oferta ca nu e de refuzat.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
O sa va confruntati cu situatii noi pentru care trebuie s-aveti prezenta de spirit, si sa evitati sa picati in capcanele pe care vi le-ntind adversarii.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
Desfasurati o buna colaborare cu partenerii de afaceri si e bine sa semnati contractele de munca dupa ce v-ati asigurat ca va convin toate conditiile impuse.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
Faceti monetarul si mai vedeti ce mai faceti cu ratele, daca v-ajung banii sau cereti un credit ori poate solicitati o reesalonare a ratelor, s-aveti si de facturi.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
Se intrevad niste posibilitati de a mai face rost de niste bani dintr-o sursa suplimentara si sa devina permanenta, sa aveti in mod constant bani.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
Se poate incheia in favoarea voastra un proces, sa primiti despagubiri, sa vi se recunoasca niste drepturi, libertati, sa vi se spele onoarea.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
O sa le dati o mana de ajutor unor colegi care se afla in impas, pot fi probleme personale, nu neaparat de serviciu si o sa munciti dublu, triplu, nu conteaza.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
E posibil s-aveti parte de surpriza placuta, sa luati un ban, sa va-ntalniti cu prietenii, sa jucati ceva pe un teren de sport si sa castigati – poate fi un meci amical.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
Demersurile care tin de casa va reusesc, sa platiti taxe, asigurari, sa luati un act notarial, sa umblati pe la cadastru sa obtineti toate semnaturile pe un contract de vanzare-cumparare.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 23 Mai 2012