Tags

Related Posts

Share This

Azi 23 Mai 2014

HOROSCOP zilnic 23 mai 2014. Fecioarele pot intalni persoana cu care isi vor intemeia o familie in viitor
BERBEC – S-ar putea sa plecati intr-o excursie si sa va-nconjurati de cei dragi, poate dati o fuga la munte, la mare, chiar si peste granita, la o adica. Relatia de cuplu devine mai solida, ati eliminat, probabil neincrederea in partener si o sa fiti multumiti sufleteste.

TAUR – Asteptati un raspuns de la o comisie de examinare, pentru un job sau o absolvire de an scolar, de cursuri sau de la tribunal vi se da un verdict. Cu partenerul de viata o sa fiti mai concilianti, iesiti pe la petreceri, la plimbare, va vedeti cu grupul de prieteni.
GEMENI – Se poate sa incepeti o specializare, o sa luptati pentru ocuparea unui post mai bun, mai bine platit sau pe masura valorii voastre. Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita si sa nu plecati pana nu scapati de niste suspiciuni.


RAC – O sa luati o decizie referitoare la o casa, poate va mutati sau o vindeti, va consultati cu ai vostri, bineinteles, dupa care treceti la fapte. Va cauta cineva care vrea sa lucrati impreuna si o sa protestati, la inceput, dupa care o sa intrezariti o serie de oportunitati.
LEU – Vi se propune sa intrati intr-o echipa care sa salveze natura, viata oamenilor, poate fi o fundatie sau ceva in cadrul comunitatii din care faceti parte. O sa recuperati o suma de bani si n-o sa mai fie nevoie sa va imprumutati de la cunoscuti pentru neprevazute.
FECIOARA – E posibil sa vi se incredinteze un nou proiect si sa aveti de castigat nu numai bani, ci si o serie de colaboratori care vor tine pasul cu voi. Foarte posibil rendez vous si se contureaza o relatie care sa fie de viitor, sa va intemeiati o familie.
BALANTA – Va interesati de niste conditii noi de lucru, sa obtineti procente mai mari la salariu, la vanzari, sa capatati o invoire, niste zile libere. O revenire la cineva alaturi de care ati fost candva fericiti si daca n-a intervenit nimic se poate sa fiti din nou impliniti sufleteste.
SCORPION – E posibil sa luati un credit bancar sa plecati pe undeva in vacanta sau sa cumparati o casa, o masina, sa faceti ceva important cu banii. O problema de sanatate poate recidiva si acum aveti ocazia s-o eliminati definitiv, sa va vindecati cu tratamentul dat de medic.
SAGETATOR – Se poate sa purtati o discutie referitoare la obligatiile de serviciu si sa fiti trecuti intr-o alta clasa valorica superioara, poate capatati o functie. S-ar putea sa fiti pe punctul de a va casatori si s-aveti un copilas, care sa va faca viata mai frumoasa.
CAPRICORN – Poate va trebui sa dati zor sa rezolvati niste probleme de serviciu sa stati linistiti in week-end, poate trebuie sa luati niste semnaturi, sa incheiati niste situatii. O sa-i intindeti o mana de ajutor cuiva care nu se descurca fie cu banii, fie cu mersul la doctor, la analize ori altundeva.
VARSATOR – O s-aveti ragazul necesar pana luni sa analizati pe toate fetele o oferta de lucru, sau reinnoirea contractului actual depinde acum de voi. Relatia voastra sentimentala prinde contur zilele astea, c-o s-aveti timp sa va plimbati, sa-i cunoasteti anturajul partenerului.
PESTI – Posibila negociere, o sa puteti lamuri o afacere, sa alegeti o echipa cu care sa lucrati, poate fi o munca in particular, daca familia se descurca si e de acord. Se profileaza un eveniment la care o sa ia parte familia largita si toti cei apropiati, prieteni si incepeti pregatirile.

Sursa: http://stirileprotv.ro