Tags

Related Posts

Share This

Azi 23 Iunie 2015

Berbecii reinnoada o relatie, iar Capricornii pot primi o promovare la locul de munca.Poate reusim sa ne mai si relaxam, asa, printre picaturi, sa visam la acele lucruri pe care o sa ni le putem face, chiar noi, cadou si mai spargem stresul in bucatele.
Horoscop 2015 BERBEC – O sa perfectati niste acte ca sa puteti pleca fie la munca, fie la distractie, in strainatate, reinnoiti buletin, pasaport, vreo incredintare a copilului ori altceva. O iesire in doi poate resuscita o relatie care n-a prea fost cultivata, dar acum promite – merita sa incercati.

Horoscop 2015 TAUR – Poate-o sa lucrati la ceva care sa va destinda si-o sa lasati treburile complicate pe alta data, c-o sa aveti mai mult succes pe latura creativa. Foarte posibil musafir care sa va faca sa uitati de munca, rate, facturi si angoase existentiale.
Horoscop 2015 GEMENI – S-ar putea sa mai aveti ceva de lucrat la propria imagine, sa aduceti un plus de prospetime cu o tunsoare, un mers la sala ori la plaja undeva. Va-nscrieti poate la niste cursuri de vara ori va ocupati de copii, sa-ncheie cu bine anul scolar, universitar.
Horoscop 2015 RAC – E de perfectat o situatie si sa va mutati la alta adresa ori la alt serviciu, se schimba ceva in bine in viata voastra, poate in familie. Ati putea insista pe langa sefi sa va dea acei bani pe care vi i-au promis, sa nu treaca sansa pe langa voi.
Horoscop 2015 LEU – O stare de bine cu care n-o sa va mai intalniti prea curand si ar fi minunat daca ati mentine cat mai mult acest vibrato din sfera emotionala. E posibil sa apara cineva in viata voastra sentimentala si sa traiti clipe de neuitat, care sa duca si la casatorie.
Horoscop 2015 FECIOARA – Aveti un obiectiv de atins, dar pare ca se-ndeparteaza – poate cereti ajutorul celor din jur si scurtati drumul si timpul pana la reusita. Invitatie la plimbare, la un spectacol, la un film, cineva o sa va faca o surpriza placuta.
Horoscop 2015 BALANTA – Se poate sa vi se dea OK-ul pentru o munca bine platita si sa dati tot ce-aveti mai bun, sa iasa un lucru de cea mai buna calitate. O sa dati de niste oameni care vor sa va implicati intr-un proiect care v-ar propulsa intr-o etapa superioara in cariera.