Tags

Related Posts

Share This

Azi 23 Decembrie 2012

CAPRICORN – Aţi putea face un sacrificiu financiar pentru copii, să-i duceţi la schi, la patinoar, în tabără, pentru un sejur oricât de scurt numai să se bucure de iarnă, de zăpadă.

VĂRSĂTOR – O să vă treziţi cu o invitaţie de Revelion de la cineva care va place poate e îndrăgostită de voi, persoană şi abia acum îşi face curaj să vină cu oferta de sărbători.

PEŞTI – Tulati bani ca să mai luaţi una alta, un cadou, ceva de mâncare, obiecte de uz casnic, pentru familie – că n-o să mai aveţi timp de aşa ceva.

BERBEC – Poate v-aţi implicat în pregătirea unei serbări şi cum toate responsabilităţile par să fi picat pe umerii voştri o să vă daţi peste cap să iasă totul ca la carte.

TAUR – Invitaţie specială la un eveniment monden, se-mpart premii, vreun titlu onorific, e ceva care o să vă indice locul pe care-l ocupaţi într-o ierarhie a breslei voastre.

GEMENI – Voi aveţi o stare de bună dispoziţie, cu cei din jurul vostru aţi vrea să ieşiţi la un spectacol, să vă faceţi progam comun – poate şi pentru c-aveţi ceva de sărbătorit.

RAC – O să fie nevoie de voi pe undeva să împărţiţi daruri – în avans, să ţineţi vreun speach, să veniţi în ajutorul unor oameni mai puţini norocoşi, care au greutăţi financiare.

LEU – Se-anunţa o distracţie pe undeva prin oraş şi o să daţi şi voi pe-acolo, poate reînnodaţi vechi prietenii, iar dacă n-aveţi partener de viaţă puteţi face cunoştinţă cu cineva.

FECIOARA – O să vă caute mai multă lume şi-n funcţie de timpul liber disponibil o să treceţi pe la cine vă e mai apropae sau mai apropae de suflet – şi schimbaţi o emotie-pozitiva.

BALANŢA – Întrevedere cu cineva de care depinde de liniştea voastră sufletească – şi poate veţi da un test pentru stabilitatea relaţiei sau voi sunteţi cei care monitorizează partenerul.

SCORPION – Un SMS stimulativ, o confirmare din partea cuiva că va veni de Crăciun la voi sau a doua zi – depinde acum de ce-aţi hotărât împreună – important e că nu s-a răzgândit.

SĂGETĂTOR – Va căuta numeroşi prieteni ca să vă vedeţi în zilele de sărbătoare şi o să vă faceţi timp pentru fiecare să nu rataţi astfel de ocazii – că de-aici vă luaţi energia sufletească.