Tags

Related Posts

Share This

Azi 22 Martie

Vărsător – O veste buna, o surpriza plăcută din partea fiinţei iubite si o sa priviti cu incredere spre viitorul relaţiei.

Pesti – Emoţii in aşteptarea unui rezultat de la examen si pare sa fie o reuşită ,veţi trece in etapa următoare.

Berbec – E posibil sa va cumpăraţi ceva scump si de care sunteţi foarte încântaţi,pare sa fie o zi speciala pentru voi.

Taur – Poate ii întindeţi o mana de ajutor unei persoane care trece printr-o pasa proasta, o fii bolnava persoana sau supărată.

Gemeni – Aţi putea pleca de azi pe undeva in afara oraşului , a tarii chiar si o sa petreceţi un weekend minunat.

Rac – Se conturează un eveniment monden , o ieşire cu prietenii, poate fii ziua cuiva de naştere si o sa revedeţi o serie de prieteni.

Leu – O surpriza plăcuţă din partea cuiva care va iubeşte si care vrea sa reluaţi o căsnicie , o relaţie sentimentala.

Fecioara – e posibil sa faceţi cunoştinţă cu cineva de care n-o sa vreţi sa va mai despărţiţi, se poate sa va si căsătoriţi.

Balanta – O sa puteţi trece peste nişte neînţelegeri cu partenerii de afaceri sau cu altcineva si sa renunţaţi la un proces.

Scorpion – O invitaţie la un film,la o expoziţie, sa cultivaţi vechi prietenii si sa puneţi la cale un proiect de succes.

Săgetător – In orice moment poate sa apară cineva in viaţa voastră amoroasa si sa se ajungă la logodna,căsătorie daca nu aveţi pe nimeni.

Capricorn – O problema de suflet va răscoleşte si trebuie făcut ceva sa va înţelegeţi si mai bine cu acea persoana care va dat bătăi de cap.