Tags

Related Posts

Share This

Azi 22 Iunie 2015

Schimbari majore pentru Gemeni si Lei, iar Scorpionii pun capat unui conflict.Reusite azi, dar sa nu va inchipuiti ca oamenii ne asteapta cu bratele deschise si se vor ruga de noi sa ne implineasca toate dorintele.
Horoscop 2015 BERBEC – Apar confirmari de la scoala, de la serviciu, si o sa va intrati in drepturi, o sa stiti cand puteti pleca in concediu, ca sa va faceti programul cu familia si cu prietenii. E posibil sa luati niste bani de la serviciu si sa platiti o taxa, o factura, sa nu incasati vreo amenda.

Horoscop 2015 TAUR – Puteti insista cu marirea de salariu si daca se nimereste e perfect, daca nu, data viitoare – merge pe-ncercate, ca din cer asa, mai rar. E de perfectat un act care necesita cateva semnaturi, care inseamna drumuri de facut si de intrat in audienta.
Horoscop 2015 GEMENI – Se poate sa-ncepeti un nou proiect care sa va implice cu totul si de la care sa apara succesul, banii, si sa va deschida si alte usi. Poate e momentul marilor decizii si o sa faceti pasul cel mare spre o casatorie si sa deveniti parinti.
Horoscop 2015 RAC – O sa puteti reinnoi un contract si sa va asigurati banii de care-aveti nevoie, sa nu mai stati cu grija ratelor a facturilor, sa puteti respira, din punct de vedere financiar. Poate faceti o investitie care sa va sporeasca banii din cont si sa gasiti in continuare solutii, ca totul sa capete amploare.
Horoscop 2015 LEU – Se poate sa cereti un surplus salarial, sa vi se plateasca orele suplimentare, sau o idee, o strategie, care vor face ca proiectele de la slujba, sau din particular sa creasca vertiginos. Sunteti pe punctul de a face o schimbare majora in viata voastra si o sa va luati casa, inainte de a va casatori.
Horoscop 2015 FECIOARA – Noutati, se vine cu oferte de lucru sau ca sa va ocupati de o sectiune anume de la serviciu, poate veti fi pusi intr-o functie care sa va scoata in relief toate calitatile. Poate strangeti bani ca sa pregatiti o nunta, a voastra sau a copiilor, o sa fie un eveniment festiv in familie.
Horoscop 2015 BALANTA – Poate va luati bilete de vacanta, ati putea si pleca, daca ai vostri sunt liberi in perioada asta, s-ajungeti acolo unde v-ati dorit luna trecuta sa va aflati. Ati putea iesi la rampa cu ceva nou care sa prinda la cei carora va adresati cu lucrarea, cu produsele respective.